Πάτρα – Κορονοϊός: Αυξήθηξαν τα κρούσματα, αυξήθηκαν και οι έλεγχοι της αστυνομίας – Πρόστιμα στο Ρίο
Σε μπαρ της παραλιακής του Ρίου στην οδό Ποσειδώνος, βεβαιώθηκαν πρόστιμα σχετικά με τους ειδικούς όρους λειτουργίας των επιχειρήσεων
Εντατικούς ελέγχους πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής οι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ, για τον έλεγχο των μέτρων κατά του κορωνοϊού.
Μάλιστα σε μπαρ της παραλιακής του Ρίου στην οδό Ποσειδώνος, βεβαιώθηκαν πρόστιμα σχετικά με τους ειδικούς όρους λειτουργίας των επιχειρήσεων.
Μετά από αρκετούς μήνες επιβολής αυστηρών περιοριστικών μέτρων οι έλεγχοι συνεχίζονται εντατικά. Η μεγάλη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων σε συνδυασμό με την άνοδο της θερμοκρασίας αποτελούν βόμβα που κανένας δεν θέλει να εκραγεί καθώς κάτι τέτοιο είναι ικανό να εξανεμίσει μέσα σε λίγα λεπτά τις πολύμηνες προσπάθειες που έχουν καταβάλει όλοι οι πολίτες συμπεριλαμβανομένων και των αστυνομικών.
Μάλιστα οι ίδιοι οι αστυνομικοί ανά τακτά χρονικά διαστήματα «χαλαρώνουν» τα αυστηρά περιοριστικά για να πάρουν μια ανάσα. Τα αυξημένα κρούσματα ωστόσο δεν αφήνουν περιθώριο στις αρχές να μη ασχολούνται με τον κορωνοϊό αυτό το διάστημα αφού υπάρχει κλιμάκωση της κατάστασης!
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το «αθώο» συμπλήρωμα που μπορεί να βλάψει το συκώτι
IRIS²: Το ευρωπαϊκό δορυφικό δίκτυο που δεν θέλει να μοιάσει στο Starlink
Λαϊκή βραδιά στην Κλειτορία Καλαβρύτων ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Ποιοι δικαιούνται σύνταξη 409 ευρώ χωρίς ένσημα
Το X πληρώνει πλέον μόνο για πρωτότυπο περιεχόμενο και με δυο προυποθέσεις
Η οικογένεια του Αστέρα Τεμένης για τον Δημήτρη Μητρόπουλο
Frozen yogurt ή παγωτό; Ποιο είναι τελικά πιο υγιεινό
Η θύρα USB C του κινητού σου κάνει πολύ περισσότερα απ’ όσα φαντάζεσαι
