Πάτρα: Κραυγή αγωνίας από τις επιχειρήσεις για το υπέρογκο κόστος ενέργειας – Κινητοποιήσεις από τον ΣΚΕΑΝΑ
Στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην Πλατεία Γεωργίου και θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας, στην οποία συμβολικά οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να κρατούν κεριά.
Ο ΣΚΕΑΝΑ έχοντας στο πλευρό του όλους τους φορείς της πόλης, πραγματοποίησε το πρωί συνέντευξη Τύπου, με αφορμή την απογευματινή κινητοποίηση- διαμαρτυρία με θέμα «Το ρεύμα μας σκοτώνει».
Στη συνέντευξη τύπου στο Επιμελητήριο Αχαΐας, παραβρέθηκε ο πρόεδρος Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο επικεφαλής του Τομέα Εστίασης Σπύρος Στεργίου, ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Γιάννης Σπυρόπουλος, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΝΑ Δημήτρης Νικολακόπουλος και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας Κώστας Ζαφειρόπουλος.
Στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην Πλατεία Γεωργίου και θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας, στην οποία συμβολικά οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να κρατούν κεριά, ώστε να αναδειχθεί με παραστατικό τρόπο το ανυπέρβλητο πλέον πρόβλημα που έχει προκύψει με τις αυξήσεις στα τιμολόγια της ηλεκτρικής ενέργειας, που σε συνδυασμό με τις τεράστιες και συνεχείς αυξήσεις στις πρώτες ύλες και τα συνεχώς επιβαλλόμενα μέτρα προστασίας για την COVID-19, οδηγεί τις επιχειρήσεις με μαθηματική ακρίβεια σε «λουκέτο».
Η πορεία, η οποία θα ξεκινήσει από την Πλατεία Γεωργίου, θα ακολουθήσει την εξής διαδρομή στις οδούς: Κορίνθου, Κολοκοτρώνη, Ρήγα Φεραίου, Γούναρη.
Η πορεία θα είναι μια συμβολική και σιωπηρή διαμαρτυρία και θα γίνει βάσει του σχεδίου της Αστυνομίας προσπαθώντας να δημιουργήσει όσο το δυνατόν λιγότερη όχληση στους πολίτες.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Σπουδαστές «Τεχνολογίας και Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών» στην ιστορική Οινοποιία Achaia Clauss ΦΩΤΟ
Η Razer παρουσίασε το Reclusa Mini 65% με magnetic switches και ασύρματη λειτουργία
Πώς να αντιμετωπίσετε τη μεσημεριανή εξάντληση χωρίς επιπλέον καφέ
Πρόγραμμα ενδυνάμωσης για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων από τη Περιφέρεια
Πρόστιμο 220 εκατ. δολαρίων στην General Motors για δεδομένα οδηγών που κατέληγαν σε ασφαλιστικές εταιρείες
