Πάτρα: Λαϊκή Συνέλευση για το τρένο την Κυριακή 16 Οκτωβρίου
Στη Συνέλευση θα συζητηθεί η συνέχεια των αγωνιστικών κινητοποιήσεων και η ημερομηνία της πορείας Πάτρα – Ρίο για να ικανοποιηθεί το αίτημα της πόλης.
Στο πλαίσιο των αγωνιστικών πρωτοβουλιών της Δημοτικής Αρχής, για πλήρη υπογειοποίηση της νέας σιδηροδρομικής γραμμής από Ρίο μέχρι Νέο Λιμάνι Πάτρας, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στις 11.30 το πρωί, στο Ξενοδοχείο Achaia Beach στον Καστελλόκαμπο, θα γίνει Λαϊκή Συνέλευση στην οποία θα συμμετέχουν η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα, φορείς και κάτοικοι.
Στη Συνέλευση θα συζητηθεί η συνέχεια των αγωνιστικών κινητοποιήσεων και η ημερομηνία της πορείας Πάτρα – Ρίο για να ικανοποιηθεί το αίτημα της πόλης.
Η πορεία Πάτρα – Ρίο, που είχε ανακοινωθεί για την Κυριακή 23 Οκτώβρη, αναβάλλεται, μετά από αίτημα του Συλλόγου «Άλμα Ζωής Αχαΐας» ο οποίος εκείνη την ημέρα διοργανώνει τη μεγάλη του εκδήλωση – πορεία κατά του καρκίνου του μαστού, στην οποία συμμετέχει και ο Δήμος.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τα data centers θα χτίζονται δίπλα σας χωρίς να σας το πει κανείς
Το λάθος στη χρήση κλιματιστικών που ρίχνει κατακόρυφα, έως και 50%, την απόδοσή τους και αυξάνει τον λογαριασμό
Σχολεία: Ένα μόνο τριήμερο φέτος. Όλες οι γιορτές και οι αργίες
Η Google θάβει ακόμη βαθύτερα τα αποτελέσματα αναζήτησης
Από τη μαύρη σοκολάτα στα μαύρα φασόλια: Οι 10 φυσικές τροφές που είναι φουλ σε Μαγνήσιο
