Πάτρα: Λειτουργεί από σήμερα το Υπνωτήριο – Ομάδα δρόμου του ΚΟΔΗΠ θα αναζητά αστέγους

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διανυκτερεύσουν σε χώρο του κτιρίου επί της Μπουκαούρη 100 και Γούναρη.

Πάτρα: Λειτουργεί από σήμερα το Υπνωτήριο - Ομάδα δρόμου του ΚΟΔΗΠ θα αναζητά αστέγους

Από τον Δήμο Πατρέων και τον Κοινωνικό Οργανισμό του, ανακοινώθηκε η λειτουργία του Υπνωτηρίου για την φιλοξενία όλων των Αστέγων συμπολιτών μας από σήμερα Πέμπτη 9 έως και την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, λόγω των μετεωρολογικών προβλέψεων για έντονα καιρικά φαινόμενα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διανυκτερεύσουν σε χώρο του κτιρίου επί της Μπουκαούρη 100 και Γούναρη.

Η υποδοχή θα γίνεται κατά τις ώρες 7 μ.μ. – 9 μ.μ. και η φιλοξενία των αστέγων θα είναι δυνατή έως τις 9:00 το πρωί της επόμενης.

Η διαμονή στον χώρο παρέχει την δυνατότητα για μπάνιο και σίτιση.

Οι ενδιαφερόμενοι απαραίτητα θα πρέπει να έχουν μαζί τους τουλάχιστον κάποιο έγγραφο ταυτοπροσωπίας και νόμιμης διαμονής στην χώρα (ταυτότητα, διαβατήριο, κάρτα ασύλου κ.λπ.).

Για την ενημέρωση του πληθυσμού των αστέγων της πόλης μας θα πραγματοποιηθεί Ομάδα Δρόμου σήμερα 19:00-21:00 η οποία θα περιηγηθεί στην πόλη προκειμένου να εντοπίσει πιθανά σημεία που διαμένουν άστεγοι συμπολίτες μας και να τους ενημερώσει για την δυνατότητα διαμονής τους στο Υπνωτήριο.

Σε κάθε περίπτωση άστεγοι πολίτες που θέλουν να ενταχθούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μπορούν να ενημερωθούν για τις αναγκαίες διαδικασίες και έγγραφα ώστε να μπορούν να λαμβάνουν τις υπηρεσίες του Υπνωτηρίου και του Ανοικτού Κέντρου Ημέρας συνεχόμενα

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο παρακάτω τηλέφωνο κατά τις ώρες 8:00 – 21:00: 2610342995 και 2614400300.

Οι δομές Αστέγων λειτουργούν από τον Κοινωνικό Οργανισμό Δήμου Πατρέων στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ» και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΣΠΑ 2014-2020.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ