Πάτρα: «Με απειλεί, με δέρνει και λέει στο παιδί μας πως… θα με σκοτώσει» – Γιος ιερέας κακοποιητής 40χρονης

Τον εφιάλτη που ζει τα τελευταία χρόνια από τον πρώην σύζυγό της αποκαλύπτει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» 40χρονη μητέρα νηπιού, στην Πάτρα.

 

Πάτρα

Μία γυναίκα ζει έναν πραγματικό εφιάλτη εδώ και 5 χρόνια. Είναι 40 ετών και έφερε στον κόσμο ένα παιδί που σήμερα πάει Νηπιαγωγείο, μετά τον γάμο της… με γιο ιερέα!

Σύμφωνα με καταγγελία της στην «Πελοπόννησο», ο πρώην σύζυγός της έχει «βαλθει» να της κάνει τη ζωή κόλαση κι έφθασε σε σημείο να την απειλήσει με μαχαίρι, ενέργεια για την οποία και καταδικάστηκε.

«Τι να πω; Είναι γιος ιερέα, υποτίθεται έχει μεγαλώσει σε περιβάλλον αγάπης κι όμως φέρεται έτσι. Λέει στο παιδί μας… θα σε πάρω από τη μάνα σου και θα τη σκοτώσω! Δεν ξέρω τι να κάνω. Εχει καταδίκες, δεν δίνει διατροφή, έχει απαιτήσεις, με έχει χτυπήσει και δείχνει να μη φοβάται ούτε την Αστυνομία ούτε τις δικαστικές αποφάσεις» λέει η ίδια.

Προ ημερών η γυναίκα αγανάκτησε, αφού ο πρώην άνδρας της καταδικάστηκε για ενδοοικογενειακή βία σε 10μηνη φυλάκιση, επειδή την είχε χτυπήσει και απειλήσει μπροστά σε συγγενείς της και η ίδια του έκανε μήνυση. «Με είχε τραβήξει από τα μαλλιά και με έβριζε χυδαιότατα μπροστά σε δικούς μου» θυμάται.

Οταν άκουσε την «καμπάνα», βγήκε έξω και τότε πλησίασε το παιδί του και του είπε πως… θα σκοτώσει τη μάνα του! Πάλι, αμφότεροι, οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα και αντάλλαξαν νέες μηνύσεις.

«Ερχεται σπίτι και χτυπάει τα κουδούνια ακόμη και στις 3 τα ξημερώματα. Τρέμω! Αν με σκοτώσει, αν με μαχαιρώσει, τι θα γίνει; Θα λένε… άλλη μία γυναικοκτονία; Θα με κάνουν ρεπορτάζ, όμως θα είμαι νεκρή κι ο γιος μου με ποιον θα μεγαλώνει, σε ποιο περιβάλλον;» αναρωτιέται η Μαρία.

Και καταλήγει; «Πλέον, μόνο αν μιλήσω δημόσια θα προστατευθώ. Οπως έκαναν γυναίκες στο Κίνημα METOO. Η ευαισθητοποίηση του κόσμου και η κινητοποίηση των Αρχών μέσω της εφημερίδας σας…»!