Πάτρα: Με «Ηρόστρατο» συνεχίστηκε το Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου
Οι φίλοι του ερασιτεχνικού Θεάτρου παρακολούθησαν μία σάτιρα πάνω στην ανθρώπινη επιθυμία για αναγνώριση και δόξα.
Η θεατρική ομάδα «Εκτός Σχεδίου», στο πλαίσιο της ενότητας του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Πάτρας, την Κυριακή 20 Ιουλίου παρουσίασε στο θέατρο της Κρήνης την κωμικοτραγωδία του Γκριγκόρι Γκόριν, «Ξεχάστε τον Ηρόστρατο».

Οι φίλοι του ερασιτεχνικού Θεάτρου παρακολούθησαν μία σάτιρα πάνω στην ανθρώπινη επιθυμία για αναγνώριση και δόξα. Μια κωμωδία με έντονα δραματικά στοιχεία, που άφησαν στον αποδέκτη ερωτήματα για την ανθρώπινη φύση και την επιθυμία για αναγνώριση, μιλώντας παράλληλα για την κοινωνία του σήμερα.

Η παράσταση ανέβηκε σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Πιτσιλού και μουσική Φίλιππου Περιστέρη. Έπαιξαν οι ηθοποιοί: Τηλέμαχος Βάσιου – Αλέξανδρος Γεροκομής – Μαργαρίτα Ζαγουριανού – Κατερίνα Λούπου – Σοφία Μαραντίδου – Ελένη Μπλέτα – Φιλίνα Νάση – Νίκη Στάμου – Μάριος Χαριζάνης – Ορφέας Χαριζάνης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Super League: Η Κηφισιά «ξέρανε» την ΑΕΚ στο 90+7′! – Πέρασε από την Τρίπολη ο Ολυμπιακός
Το μυστικό που κρύβουν NETFLIX, Prime, Apple TV και Disney για το 4K που πληρώνετε
Τι σημαίνει όταν επιλέγουμε να φοράμε μόνο μαύρα ρούχα;
Έμφραγμα: Ποιο χάπι μειώνει τον κίνδυνο δεύτερου επεισοδίου – Τι έδειξε μεγάλη μελέτη
Sony και Warner κατά Anthropic: «Η μεγαλύτερη κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας στην ιστορία»
