Πάτρα; Με μεγάλη επιτυχία τα καρναβαλικά πάρτι των τριών ΚΑΠΗ του ΚΟΔΗΠ – ΦΩΤΟ

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στους χώρους των τριών ΚΑΠΗ και τα μέλη τους είχαν την ευκαιρία να χορέψουν και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους

ΚΑΠΗ

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν τα καρναβαλικά πάρτι των τριών ΚΑΠΗ του τμήματος τρίτης ηλικίας του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ).

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στους χώρους των τριών ΚΑΠΗ και τα μέλη τους είχαν την ευκαιρία να χορέψουν και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους. Παράλληλα η θεατρική ομάδα των ΚΑΠΗ παρουσίασε κατά την διάρκεια των πάρτι τους, με ζωντάνια και κέφι, ένα καρναβαλικό δρώμενο με σατιρικά τετράστιχα, αναπολώντας τα δικά τους όμορφα χρόνια και τα καρναβάλια της νιότης τους, αφήνοντας παρακαταθήκη για όλους μας.

Οι καρναβαλικές σοκολάτες που μοιράστηκαν στα μέλη των τριών ΚΑΠΗ στα καρναβαλικά πάρτι, μαζί με τους μπάστακες που τοποθετήθηκαν στους χώρους διεξαγωγής έδωσαν ένα ιδιαίτερο τόνο στις εκδηλώσεις.
Την μουσική επένδυση των Καρναβαλικών πάρτι και στα τρία ΚΑΠΗ κάλυψε αφιλοκερδώς με μεγάλη επιτυχία για άλλη μια φορά ο πρώην δημοτικός υπάλληλος Ανδρέας Καραχάλιος.

Τα καρναβαλικά πάρτι και οι δραστηριότητες με τη συμμετοχή των ατόμων τρίτης ηλικίας στα εκπαιδευτικά προγράμματα-δημιουργικά εργαστήρια στα Παλαιά Σφαγεία εντάχθηκαν στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2024 και πραγματοποιήθηκαν με την υποστήριξη της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας.

ΚΑΠΗ

ΚΑΠΗ

ΚΑΠΗ

ΚΑΠΗ