Πάτρα: Με το υπηρεσιακό όπλο αυτοπυροβολήθηκε Αστυνομικός
Εντοπίστηκε σοβαρά τραυματισμένος από τον αδελφό (πρώην αστυνομικό) που ενημέρωσε αμέσως στις αρχές.
Αστυνομικός που υπηρετεί σε υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, είναι ο 48χρονος άνδρας που αυτοπυροβολήθηκε το πρωί της Τετάρτης μέσα στο σπίτι του στο Βελβίτσι Πατρών.
ΕΚΤΑΚΤΟ – Αχαΐα: Συναγερμός στην Αστυνομία – Άνδρας αυτοτραυματίστηκε με όπλο – ΝΕΟΤΕΡΑ
Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, ο 48χρονος που είναι παντρεμένος και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό του όπλο, προκειμένου να θέσει τέλος στη ζωή του.
Εντοπίστηκε σοβαρά τραυματισμένος από τον αδελφό (πρώην αστυνομικό) που ενημέρωσε αμέσως στις αρχές. Στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άνδρα και τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, όπου και πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Όπως πληροφορείται το pelop.gr, φέρει τραύματα στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στο μάγουλο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Eurovision: Ανοίγει η διαδικασία υποβολής προτάσεων για την εκπροσώπηση της Ελλάδας
Υγιής γήρανση: Οι συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσουμε από τα 30 για καλύτερη υγεία στα 70
Grandmaslop: Η πιο παράξενη οικογενειακή μόδα της AI εποχής
Ιστορίες για τη διάσωση και την πολιτιστική κληρονομιά στο Κάστρο
Πόσο υγιεινοί είναι οι ξηροί καρποί και ποια είναι η κατάλληλη ποσότητα;
