Πάτρα: Μεθυσμένος, χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια: Προκάλεσε τροχαίο με έναν τραυματία
Ένας άνδρας συνελήφθη στην Πάτρα μετά από τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε οδηγώντας μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα. Τραυματίστηκε ο οδηγός του άλλου δικύκλου.
Στη σύλληψη ενός ημεδαπού άνδρα προχώρησαν χθες το μεσημέρι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, έπειτα από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη οδηγώντας μοτοσικλέτα. Ο άνδρας κατηγορείται για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, επικίνδυνη οδήγηση, πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια, καθώς και για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς συγκρούστηκε με άλλο δικυκλιστή, επίσης ημεδαπό, ο οποίος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Πάτρας.
Από τον τροχονομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στον οδηγό, διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης, ενώ στερούνταν τόσο άδειας ικανότητας οδήγησης όσο και ασφαλιστηρίου συμβολαίου.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας, ενώ του επιβλήθηκαν και οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, όπως αυτές προβλέπονται από τον νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το αθώο σφάλμα των οδηγών που διαλύει την αντλία καυσίμου και κοστίζει ακριβά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών του Μητροπολίτη Ιερωνύμου για τον Αύγουστο
«Τηγανητά» αυγά χωρίς σταγόνα λάδι: Το μυστικό που απογειώνει τη γεύση και σώζει θερμίδες
Το σκάφος διασώστης της NASA χρειάζεται τώρα το ίδιο διάσωση
Τα 3 ζώδια που δεν πρέπει να ερωτευτείς αν θέλεις την ησυχία σου!
Ξίδι στην είσοδο: Το μυστικό για τα έντομα & τι να προσέξετε
Ο Μανώλης Κονταρός ακύρωσε την εμφάνισή του στο Ρέθυμνο
