Πάτρα: Μια αγγελία του κόστισε 12.000 ευρώ! Συνεχίζονται οι απάτες μέσω διαδικτύου
Άγνωστος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με έναν άνδρα, ο οποίος είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα, αγγελία πώλησης δικύκλου.
Το διαδίκτυο έχει αποδειχθεί το καλύτερο πεδίο για απάτες, όπως αποδεικνύεται καθημερινά. Και άλλη μια υπόθεση διαδικτυακής απάτης ήρθε να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες.
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχημάτισε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη.
Ειδικότερα, άγνωστος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με έναν άνδρα, ο οποίος είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα, αγγελία πώλησης δικύκλου. Προσποιούμενος τον αγοραστή ζήτησε να του δώσει τους προσωπικούς τραπεζικούς του κωδικούς.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο δράστης, να πραγματοποιήσει μεταφορά του χρηματικού ποσού των 12.000 ευρώ από λογαριασμό του παθόντα σε λογαριασμό τρίτου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Προσωπικός Βοηθός: Πώς θα κάνετε αίτηση για 1.939 ευρώ τον μήνα
Η star του Χόλιγουντ που εφηύρε το Bluetooth και το WiFi και κανείς δεν την πίστεψε
Ιωάννα Τούνη: Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένειά της
Οι 4 Κυριακές με ανοιχτά μαγαζιά έως τα Χριστούγεννα 2026
Τα social media «καταβροχθίζουν» την τηλεόραση
Ο Ιστιοπλοϊκός της Πάτρας στο Aegean Regatta 2026
ΕΕΤΑΑ – Παιδικοί σταθμοί: Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα
Η Apple αποκάλυψε κατά λάθος τα AirPods με κάμερα
