Πάτρα: Μια ξεχωριστή και ευχάριστη βραδιά από τον Σύλλογο «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας ΦΩΤΟ

Το «παρόν» στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων και σωματείων της περιοχής.

Πάτρα

Πλήθος κόσμου, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, υποδέχθηκε ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας στο MY WAY HOTEL & EVENTS, το βράδυ της Δευτέρας, 17 Ιουνίου 2024.

Με καλοκαιρινή διάθεση, σε γιορτινή ατμόσφαιρα, με θέα τη θάλασσα και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα του Πατραϊκού, οι συμπολίτισσες και συμπολίτες μας, απόλαυσαν μια βραδιά που είχε ζωντανή μουσική από τον μοναδικό Βασίλη Ακριβό και τους συνεργάτες του, Χριστόφορο Τσακανίκα στο σαξόφωνο και τη Αλεξάνδρα Βενέρη στη φωνή, που στήριξαν αφιλοκερδώς την εκδήλωση.

Η αθρόα προσέλευση του κόσμου, ο οποίος έχει αγκαλιάσει το έργο του Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» -και το αποδεικνύει με την παρουσία και στήριξή του σε όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου -, συγκίνησε όλα τα μέλη του, τα οποία εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες.

Το «παρόν» στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων και σωματείων της περιοχής.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται στην κυρία Άννα – Μαρία Ρογδάκη και την Rogdaki Events Trademark, που ανέλαβαν τον στολισμό του χώρου της εκδήλωσης δίνοντας για ακόμα μια φορά μια μοναδική αίσθηση και μια ρομαντική διάθεση στην εκδήλωση.

Θερμές ευχαριστίες, επίσης, στα ζαχαροπλαστεία Αχαϊκό Εντελβάις και Caravel για την προσφορά των γλυκισμάτων που προσφέρθηκαν στους φίλους και τις φίλες του Συλλόγου.

Το Δ.Σ. και οι εργαζόμενες του Συλλόγου εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες του προς τις φίλες και τους φίλους που παρευρέθηκαν στην «καλοκαιρινή βραδιά» και εύχονται σε όλους καλό καλοκαίρι!

Πηγή φωτο: Φαύστα Φραντζή

Διαβάστε επίσης:

 

 

Ο Κασσελάκης ζητά παρέμβαση εισαγγελέα: «Να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα»

Λύτρας: «Δεν επινόησα το αφήγημα ότι η σύζυγός μου έπεσε από στις σκάλες, την εκδοχή αυτή την επέλεξε η ίδια»

Εφυγαν τραπεζάκια χωρίς δημοτικά τέλη, «Ο δήμος Πατρέων χάνει 160.000 ευρώ σε έσοδα» λέει η Εστίαση

Hot-Dry-Wind: Το φαινόμενο που ανεβάζει τη θερμοκρασία πάνω από το κανονικό, «καυσωνικές» συνθήκες και στη Δυτική Ελλάδα