Πάτρα: Μιλάει στο «Πάνθεον» ο Νατσιός και υποψήφιοι της «Νίκης»
Απόψε στις 19.00, ο κ. Νατσιός θα μιλήσει σε εκδήλωση στο θέατρο «Πάνθεον» σε κομματική εκδήλωση. Χαιρετισμό θα απευθύνουν βουλευτές και υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κινήματος.
Ο πρώτος πολιτικός αρχηγός που επισκέπτεται την Πάτρα κατά την επίσημη προεκλογική περίοδο για τις ευρωεκλογές θα είναι απόψε ο πρόεδρος της «Νίκης» Δημήτρης Νατσιός.
Απόψε στις 19.00, ο κ. Νατσιός θα μιλήσει σε εκδήλωση στο θέατρο «Πάνθεον» σε κομματική εκδήλωση. Χαιρετισμό θα απευθύνουν βουλευτές και υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κινήματος.
Στην «Π» Ο Πρόεδρος της «Νίκης» Δημήτρης Νατσιός: «Δεν είμαστε ούτε ευρωλάγνοι ούτε ευρωφοβικοί»
Στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου το κόμμα του κ. Νατσιού επιθυμεί να εδραιωθεί στην πολιτική πραγματικότητα της χώρας και ένα χρόνο μετά την είσοδό του στην ελληνική Βουλή σκοπεύει να εκλέξει ευρωβουλευτές. Σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες στην «Π», ο πρόεδρος της «Νίκης» επισήμανε πως «δεν είμαστε ούτε ευρωλάγνοι ούτε ευρωφοβικοί», ενώ έθεσε για το μέλλον ως στόχο το διψήφιο ποσοστό του κόμματος.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ψηφιακό Φροντιστήριο: Ξεκινά η δωρεάν εκπαιδευτική στήριξη από το Υπουργείο Παιδείας
Αυτό ειναι το Toyota Corolla του 2028 και η αλλαγή είναι ριζική
Στο πόλο γυναικών τιμήθηκαν διεθνείς αθλήτριες ΦΩΤΟ
Κληρονομιά χωρίς διαθήκη: ποιος παίρνει τι με τον νέο νόμο 5303/2026
Απατεώνες βάζουν στο στόχο παιδιά στο Roblox με δήθεν δωρεάν Robux και κλέβουν κωδικούς
