Πάτρα: Νέα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης στην οδό Φρουρίου
Το αίτημα των κατοίκων έγινε αποδεκτό από το Δήμαρχο και τη Διοίκηση της ΔΕΥΑΠ
Τα έργα ανάπλασης που εξελίσσονται στην περιοχή του Κάστρου της Πάτρας και συγκεκριμένα στην οδό Φρουρίου, επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 22 Ιουνίου ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, από κοινού με κλιμάκιο της ΔΕΥΑΠ, αποτελούμενο από τον πρόεδρό της, Ανδρέα Παπανικήτα, τον αντιπρόεδρο, Διονύση Κλάδη και το Διευθυντή Αποχέτευσης, Λάμπρο Τσάτσο.
Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με κατοίκους, που έθεσαν μεταξύ άλλων το αίτημα, πριν την ολοκλήρωση των έργων ανάπλασης, να προχωρήσουν και να αντικατασταθούν τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης σε όλο το μήκος της οδού, ώστε να αντιμετωπιστούν ζητήματα που απασχολούν καθημερινά και να ολοκληρωθούν απευθείας οι απαιτούμενες εργασίες.
Το αίτημα των κατοίκων, έγινε αποδεκτό από το Δήμαρχο και τη Διοίκηση της ΔΕΥΑΠ, ώστε η ολοκλήρωση των εργασιών ανάπλασης, να πραγματοποιηθεί και με την ικανοποίηση ενός σημαντικού αιτήματος για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Καθαρίστε φρούτα και λαχανικά όπως οι γιαγιάδες: Το κόλπο των 20 λεπτών που απομακρύνει έως 98% των βακτηρίων
Ήρθε το patch που μετρά τη χοληστερόλη από τον ιδρώτα σου
«Τζάμπολ» για το Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 «Γιώργος Δημήτρουλας» στα Καλάβρυτα ΦΩΤΟ
Κάθε πότε πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση στο κινητό και γιατί είναι σωτήριο;
Το νέο Pixel Watch της Google έχει ανίχνευση αναπνευστικής έκτακτης ανάγκης και καλεί μόνο του ασθενοφόρο
Ο Πάνος Μουζουράκης σε μουσική βραδιά στο Αίγιο ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
ΕΟΠΥΥ: Πώς θα πάρετε voucher 100 ευρώ για γυαλιά οράσεως
Το Claude διαβάζει πλέον τις καρτέλες σου και συνεχίζει τη δουλειά στον υπολογιστή
