Πάτρα: Νέα φωτιστικά σε δρόμους και πλατεία των Ροϊτίκων
Στόχος του έργου είναι να εξοικονομούνται χρήματα για τον Δήμο, αλλά και ενέργεια κατά την περίοδο της κρίσης
Νέα φωτιστικά στην πλειοψηφία των κοινοτήτων της Πάτρας τοποθετεί τον τελευταίο μήνα ο Δήμος Πατρέων. Μετά τον Ψαθόπυργο, το Ανω Καστρίτσι αλλά και τους περισσότερους δρόμους του κέντρου και των Ζαρουχλεΐκων, σειρά πήραν τις προηγούμενες ημέρες τα Ροΐτικα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Π», στην κοινότητα τοποθετήθηκαν αλλά 15 νέα φωτιστικά σώματα led με θερμοκρασία χρώματος 4000Κ (φως ημέρας) και ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση των παλαιών σε όλο το μήκος της κεντρικής οδού Αγίας Μαρίνας. Επίσης έγιναν αλλαγές και στους 24 λαμπτήρες της πλατεία Μοντάλδου πάλι με φωτιστικά led.
Στόχος του έργου είναι να εξοικονομούνται χρήματα για τον Δήμο, αλλά και ενέργεια κατά την περίοδο της κρίσης. Από την τοπική κοινότητα εκδόθηκε ευχαριστήριο μήνυμα προς το τμήμα αυτεπιστασίας του Δήμου, το προσωπικό του τμήματος ηλεκτροφωτισμού και τον προϊστάμενο Θανάση Μπόρτζαρη.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αν περπατάτε τόσα βήματα την ημέρα, μπορεί να μειώσετε τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου
Tα dopamine sites κατακλύζουν το διαδίκτυο και τα πάντα κοστίζουν 0 ευρώ
Λαοθάλασσα ελπίδας και αισιοδοξίας στο Δροσάτο ΒΙΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Ιός Δυτικού Νείλου: Γιατί δεν φτάνουν οι ψεκασμοί – Η λίστα με τα 12 άμεσα μέτρα
Σκύλοι με αισθητήρες και AI εντοπίζουν καρκίνο με ακρίβεια πάνω από 90%
Το γλέντησε για τα καλά η Ενωση Τέμενης ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Πώς να ξεχωρίσετε ένα AI βίντεο σε 5 δευτερόλεπτα: Τα λάθη που κάνουν τα deepfakes και δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά
Η LG φτιάχνει ανθρωποειδές ρομπότ και η NVIDIA του δίνει μυαλό
