Πάτρα: Νέα φωτιστικά σε δρόμους και πλατεία των Ροϊτίκων
Στόχος του έργου είναι να εξοικονομούνται χρήματα για τον Δήμο, αλλά και ενέργεια κατά την περίοδο της κρίσης
Νέα φωτιστικά στην πλειοψηφία των κοινοτήτων της Πάτρας τοποθετεί τον τελευταίο μήνα ο Δήμος Πατρέων. Μετά τον Ψαθόπυργο, το Ανω Καστρίτσι αλλά και τους περισσότερους δρόμους του κέντρου και των Ζαρουχλεΐκων, σειρά πήραν τις προηγούμενες ημέρες τα Ροΐτικα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Π», στην κοινότητα τοποθετήθηκαν αλλά 15 νέα φωτιστικά σώματα led με θερμοκρασία χρώματος 4000Κ (φως ημέρας) και ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση των παλαιών σε όλο το μήκος της κεντρικής οδού Αγίας Μαρίνας. Επίσης έγιναν αλλαγές και στους 24 λαμπτήρες της πλατεία Μοντάλδου πάλι με φωτιστικά led.
Στόχος του έργου είναι να εξοικονομούνται χρήματα για τον Δήμο, αλλά και ενέργεια κατά την περίοδο της κρίσης. Από την τοπική κοινότητα εκδόθηκε ευχαριστήριο μήνυμα προς το τμήμα αυτεπιστασίας του Δήμου, το προσωπικό του τμήματος ηλεκτροφωτισμού και τον προϊστάμενο Θανάση Μπόρτζαρη.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Blue Origin παρουσίασε νέο πυραυλοκινητήρα με 50% λιγότερα εξαρτήματα για να ανταγωνιστεί τη SpaceX
Πώς φτιάχνεις σπιτική μαγιονέζα χωρίς να κόψει
Το Δημοτικό Ωδείο Πατρών σε φεστιβάλ jazz στην Πολωνία
Η Honor αποκάλυψε τρία νέα smartphones με δεύτερη οθόνη στο πίσω μέρος
Γιατί είναι πάντα κρύα τα χέρια σας: Οι 5 πιθανές αιτίες και πότε να επισκεφθείτε γιατρό
