Πάτρα: Νεαρός επιδειξίας «προκαλεί» μητέρες και μαθητές Δημοτικού Σχολείου – ΦΩΤΟ

Σοκ σε πολυσύχνατο πεζόδρομο της Πάτρας, κοντά σε Δημοτικό σχολείο.

 

Αστυνομία

Νεαρός πάρκαρε το δίκυκλό του στη διασταύρωση των οδών Καραϊσκάκη και Γεροκωστοπούλου, στην Πάτρα, «ανέβηκε» στον πεζόδρομο και άρχισε να υλοποιεί το σχέδιό του!

Στάθηκε ανάμεσα σε Ηφαίστου και Γεροκωστοπούλου – σημείο πολυσύχναστο τις πρωινές ώρες καθώς από εκεί περνούν γονείς με τα παιδιά τους για να πάνε στο 3ο Δημοτικό – και φαίνεται πως μ’ αυτή την εικόνα εκπλήρωνε την… ανωμαλία του!

Αρχισε να αυνανίζεται μπροστάσ σε διερχόμενες μητέρες. Μία, μάλιστα, κατάφερε και τον φωτογράφισε, εκείνος την είδε, «ντύθηκε» και κινήθηκε γρήγορα προς το μηχανάκι του.

Αστυνομία

Κάποιες γυναίκες, όμως, τον ακολούθησαν και σκέφτηκαν να καλέσουν την Αστυνομία, αφού είχαν φροντίσει να πάρουν τον αριθμό της πινακίδας του.

Ο δράστης δεν δίστασε να επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα ακόμη και στη θέα διερχόμενων παιδιών του σχολείου.Η Αστυνομία τον αναζητά!

Αστυνομία

Αστυνομία

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ

Αυτή δεν είναι και η μοναδική περίπτωση. Σε άλλη, στην περιοχή της Ανω Πόλης Πατρών, κινείται -εδώ και καιρό- επιδειξίας, που δρα κυρίως στην οδό Γερμανού και νυχτερινές ώρες, ιδιαιτέρως όταν νεαρές επιστρέφουν από διασκέδαση ξημερώματα τα σαββατοκύριακα.

ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ…

Επιδειξίας κυκλοφορεί και στην περιοχή της Ηρώων Πολυτεχνείου, στην Εξω Αγυιά, όπως και στην οδό Νοταρά, ο οποίος μάλιστα ανέβαινε στην ταράτσα μονοκατοικίας και επεδείκνυε τα «κάλλη» του σε διερχόμενες.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ