Πάτρα: Νέες κινητοποιήσεις σήμερα από τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας” ΝΕΟΤΕΡΑ

Με στάση εργασίας και συγκέντρωση στον χώρο του σωματείου στέλνουν το μήνυμα πως θα συνεχίσουν και θα εντείνουν τις κινητοποιήσεις.

ΑΝΤΕΜΒΟΛΙΣΤΕΣ 2 2

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών καθώς επίσης και στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Άγιος Ανδρέας” εργαζόμενοι απέκλεισαν τα γραφεία της Διοίκησης και στα δύο Νοσηλευτικά Ιδρύματα, αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών.

 

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Οι εργαζόμενοι στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Αγ. Ανδρέας”, αντιδρώντας στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, προγραμματίζουν για σήμερα νέες κινητοποιήσεις.

Θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας και συγκέντρωση στον χώρο του σωματείου από τις 07.30 έως τις 11.30 το πρωί της Δευτέρας, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο το μήνυμα πως θα συνεχίσουν και θα εντείνουν τις κινητοποιήσεις.

 

Στην ανακοίνωσή του το σωματείο αναφέρει: 
Στο πλαίσιο των αποφάσεων της ΠΟΕΔΗΝ, που προσδιορίζουν και  στηρίζει από Δευτέρα 30/8/2021 και κάθε ημέρα δράσεις στα Νοσοκομεία για την μη εφαρμογή του νόμου της υποχρεωτικότητας (γενικές συνελεύσεις, συνέχιση Απεργίας – Αποχής, καταλήψεις στις Διοικήσεις, συγκεντρώσεις και όποια άλλη δράση αποφασίσουν οι Διοικήσεις των Σωματείων).
και βάσει των αποφάσεων του Δ.Σ του Σωματείου μας
την ΔΕΥΤΕΡΑ 30/8/21 και συγκεκριμένα στίς ώρες 07:30 πμ – 11:30  ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ τούς Συναδέλφους σε ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ- ΣΥΖΗΤΗΣΗ, μπροστά από το Σωματείο, για την αντιμετώπιση των εξελίξεων, σχετικά με την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών και την σχετική πίεση που ασκούν στούς Συναδέλφους μας.
Με τις κινητοποιήσεις μας,
ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΜΑΣΤΕ στην ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ, που δυστυχώς θα έχει δυσμενείς επιπτώσεις σε όλους μας:
– Τόσο στους ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ που απειλούνται με αναστολή εργασίας, με αυτόν τον αντιδημοκρατικό και αντιδραστικό νόμο, ένα μέτρο για το οποίο σαφώς υπήρχαν κι άλλες πιό εφικτές λύσεις.
– Όσο και στους ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ που λόγω αυτής της προαναφερόμενης εξέλιξης,  θα κληθούν, θα εξαναγκαστούν και αυτοί, αν και εξουθενωμένοι όπως όλοι, να καλύψουν την λειτουργία του Νοσοκομείου εργαζόμενοι χωρίς άδειες και ρεπό.
– Αλλά και στο Νοσοκομείο που με τα προαναφερόμενα μέτρα δεν εξασφαλίζεται η ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του, με τεράστιες επιπτώσεις στους Ασθενείς, μια ομαλή και πλήρη λειτουργία που είναι αναγκαία και απαραίτητη ειδικά σ΄ αυτήν την φάση της έξαρσης της πανδημίας.
Κάτω λοιπόν απ’ αυτό το πρίσμα
ΚΑΛΟΥΜΕ τους Συναδέλφους μας να ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΌΛΟΙ σε ΟΛΕΣ τις σχετικές ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ και ΔΡΑΣΕΙΣ.
ΚΑΛΟΥΜΕ τους  κυβερνώντες και τους  Διοικούντες να προβληματιστούν να αφήσουν την επίδειξη δυνάμεων στην άκρη, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να επαναπροσδιοριστούν με άλλες πιο εφικτές και πιο αποτελεσματικές λύσεις.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

troxaio aktidimaiwn1
242646834 3055960807861381 2404337266042141166 n 1
apagxonismos
pelop 1