Πάτρα: Ο άστεγος της Ραδινού! – ΦΩΤΟ

Στην «Πελοπόννησο» έγινε καταγγελία για έναν ακόμη άστεγο στην οδό Ραδινού, ο οποίος εκτός των άλλων χρησιμοποιεί τον γραφικό πεζόδρομο και για υπαίθρια τουαλέτα.

Πάτρα: Ο άστεγος της Ραδινού! - ΦΩΤΟ

Aλυτο παραμένει για τον Δήμο στην Πάτρα το πρόβλημα των αστέγων, παρότι υπάρχει και λειτουργεί η σχετική δομή στην Ανω Πόλη. Οι άστεγοι δυστυχώς αυξάνονται και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις δημιουργούν και προβλήματα.

Στην «Πελοπόννησο» έγινε καταγγελία για έναν ακόμη άστεγο στην οδό Ραδινού, ο οποίος εκτός των άλλων χρησιμοποιεί τον γραφικό πεζόδρομο και για υπαίθρια τουαλέτα. Με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται. Περίοικοι ενημέρωσαν πως σε κάποιες περιπτώσεις είναι και επιθετικός, ιδιαίτερα όταν του γίνεται παρατήρηση για αυτή τη χρήση του πεζοδρόμου.

Πάτρα: Ο άστεγος της Ραδινού! - ΦΩΤΟ

Εκτιμάται ότι ο συνολικός αριθμός των αστέγων στην Πάτρα ξεπερνά τους 10, με τους περισσότερους να έχουν «ασυλοποιηθεί» και να αρνούνται να μεταβούν στο Κέντρο Φιλοξενίας Αστέγων του Δήμου, προτιμώντας να κοιμούνται σε δρόμους και πεζοδρόμους. Ακόμη και ψυχολόγοι ή κοινωνικοί λειτουργοί που τους πλησιάζουν, δεν καταφέρνουν να τους πείσουν για το αυτονόητο, να μεταβούν δηλαδή στη δομή.

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δωρεάν rapid tests στην Αχαΐα σήμερα και Αύριο
Βέλβα Μητροπούλου: «Οι νέοι έχουν έντονη πολιτική άποψη»
Αχαΐα: 23χρονη κατήγγειλε τον πατέρα της για βιασμό-Η οικογένεια της θα καταθέσει εναντίον της
“Έσβησε” στο νοσοκομείο του Ρίου γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός