Πάτρα: Ο «Μποτρίνι» μπήκε στο Πανεπιστήμιο και «έσωσε» το εστιατόριο της φοιτητικής εστίας
Nεαρός you tuber έζησε τον… «εφιάλτη στην κουζίνα», στο εστιατόριο της φοιτητικής εστίας, στο Πανεπιστήμιο Πατρών.
Μπήκε στην εστία του Πανεπιστημίου Πατρών και έζησε έναν ακόμη «εφιάλτη στην κουζίνα»!… Ο λόγος για τον «Μποτρίνι» που είχε ως τελευταία αποστολή να προσπαθήσει να «σώσει» από την καταστροφή το εστιατόριο της εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών!
Φυσικά δεν πρόκειται για τον βραβευμένο chef με αστέρι Michelin, Εκτορα Μποτρίνι, αλλά για έναν νεαρό you tuber ο οποίος ως άλλος «Μποτρίνι» εισέβαλε στην εστία του πανεπιστημίου δοκίμασε τα φαγητά και σχολίασε καυστικά το μενού και την… εξυπηρέτηση!
«Σήμερα έχουμε έρθει στην εστία του Πανεπιστήμιου Πατρών…
«Οι φοιτητές με κάλεσαν γιατί δεν είναι ευχαριστημένοι με το φαγητό τους …» είπε ο νεαρός you tuber στην αρχή του video που μετρά ήδη χιλιάδες προβολές.
Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό και φυσικά με μια γερή δόση χιούμορ, καθώς όπως είπε και στο τέλος του βίντεο, δεν έχει σκοπό να κράξει τη σίτιση, καθώς όπως ανέφερε «ευτυχώς μια χαρά φαγητό έχουμε»!
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιατί τα κουνούπια τσιμπάνε εσάς και όχι τους άλλους;
Το αδιέξοδο της Meta και τα smart glasses
Ο Φωκίων Ζαΐμης στο Προεδρικό με πατέρα και γιo ΦΩΤΟ
Ρεύμα: Ποια τιμολόγια συμφέρουν και ποια κρύβουν ρίσκο – Η μεγάλη ανατροπή
Το Blade Runner 2099 έχει επιτέλους trailer και ημερομηνία – όλα όσα ξέρουμε
Στο Μάνεσι η εκδήλωση μνήμης για τα θύματα της Ναζιστικής θηριωδίας
Συντάξεις Αυγούστου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς
Ο εορτασμός της Αγίας Άννας στην Αρραβωνίτσα
