Πάτρα: Ο Χάρης Θεοχάρης σε συνάντηση εργασίας της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας
Αυτή την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα
“Το 2024 είναι ο πρόλογος μιας άλλης εποχής. Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας υλοποιεί τον στρατηγικό της σχεδιασμό με ορίζοντα τις Ευρωεκλογές οι οποίες αποτελούν επιβεβαίωση της πολιτικής σταθερότητας και της προόδου”.
Αυτό σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας προαναγγέλοντας την επίσκεψη στην Πάτρα του υφυπουργού Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη.
Συγκεκριμένα, η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας διοργανώνει αυτή την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 6 το απόγευμα στα γραφεία της (Κορίνθου 273Γ) στην Πάτρα συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Οικονομικών και Βουλευτή Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Χάρη Θεοχάρη.
Μετά τις εισηγήσεις του κ. Υφυπουργού Οικονομικών και του Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνη Κουνάβη, θα ακολουθήσει συζήτηση με εκπροσώπους φορέων, Μελών της ΔΕΕΠ., Τομεαρχών και Εθελοντών.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μαγνήσιο: Το μέταλλο που «μικραίνει» την ηλικία του εγκεφάλου και προστατεύει από την άνοια
Το WhatsApp λύνει επιτέλους ένα από τα πιο εκνευριστικά προβλήματα στο iPhone
Το Κέντρο «Μέριμνα» Πάτρας στην Παναγία Τρυπητή στο Αίγιο ΦΩΤΟ
6 τρόφιμα με πολλές θερμίδες που θα έπρεπε να τρώτε, σύμφωνα με τους διαιτολόγους
Claude βάζει πλέον «υπογραφή» σε κάθε κείμενο που γράφει – Ακολουθούν ChatGPT και Gemini
Παράσταση με τον Καραγκιόζη από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κρίνου ΦΩΤΟ
Είδατε κατσαρίδα την ημέρα; Τι σημαίνει για το σπίτι σας – Πώς θα τις διώξετε
Disney+ για τη Formula E, Apple για τη Formula 1 ο πόλεμος του streaming
