Πάτρα: Ο Δ. Πελεκούδας χαιρέτησε στην εκδήλωση του Κέντρου Πρόληψης και της εθελοντικής ομάδας Αναβαθμός

Την Κυριακή 28 Μαΐου

Πάτρα: Ο Δ. Πελεκούδας χαιρέτησε στην εκδήλωση του Κέντρου Πρόληψης και της εθελοντικής ομάδας Αναβαθμός

Ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Πελεκούδας, παραβρέθηκε, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, στην εκδήλωση με θέμα «Φτιάχνω τον κόσμο που θέλω» που διοργάνωσαν την Κυριακή 28 Μάη, στο χώρο των Παιδικών Κατασκηνώσεων του Δήμου Πατρέων στα Ροΐτικα, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αχαΐας «Καλλίπολις» και η εθελοντική ομάδα πρόληψης «Αναβαθμός» που δραστηριοποιείται στη Δημοτική Ενότητα Βραχναιίκων – Παραλίας Πατρών.

Ο Δ. Πελεκούδας, που είναι και αντιπρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης, σε σύντομο χαιρετισμό του εξέφρασε τη χαρά του για τον πλούσιο ετήσιο απολογισμό δράσης του Κέντρου Πρόληψης και για τη συμμετοχή των παιδιών.

Πάτρα: Ο Δ. Πελεκούδας χαιρέτησε στην εκδήλωση του Κέντρου Πρόληψης και της εθελοντικής ομάδας Αναβαθμός Πάτρα: Ο Δ. Πελεκούδας χαιρέτησε στην εκδήλωση του Κέντρου Πρόληψης και της εθελοντικής ομάδας Αναβαθμός Πάτρα: Ο Δ. Πελεκούδας χαιρέτησε στην εκδήλωση του Κέντρου Πρόληψης και της εθελοντικής ομάδας Αναβαθμός Πάτρα: Ο Δ. Πελεκούδας χαιρέτησε στην εκδήλωση του Κέντρου Πρόληψης και της εθελοντικής ομάδας Αναβαθμός

Τόνισε δε, ότι η Δημοτική Αρχή έχει ως βασική προτεραιότητα τις ανάγκες των παιδιών γι’ αυτό και κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τις ικανοποιήσει. «Για τις ανάγκες των παιδιών έγιναν οι δημοτικές ημερήσιες παιδικές κατασκηνώσεις κι επιδιώκουμε να έχουν όλα τα παιδιά, στις γειτονιές της πόλης, χώρους για να αναπτύσσουν τις δράσεις τους» είπε ο Δ. Πελεκούδας και υπογράμμισε το σημαντικό ρόλο της πρόληψης και την κάθετη θέση του Δήμου ενάντια σε κάθε εξάρτηση.

Η Δημοτική Αρχή στηρίζει όλες τις δράσεις που αφορούν στην πρόληψη είπε και συνεχάρη όλους για το που κάνουν κάθε χρόνο.

Πάτρα: Ο Δ. Πελεκούδας χαιρέτησε στην εκδήλωση του Κέντρου Πρόληψης και της εθελοντικής ομάδας Αναβαθμός Πάτρα: Ο Δ. Πελεκούδας χαιρέτησε στην εκδήλωση του Κέντρου Πρόληψης και της εθελοντικής ομάδας Αναβαθμός Πάτρα: Ο Δ. Πελεκούδας χαιρέτησε στην εκδήλωση του Κέντρου Πρόληψης και της εθελοντικής ομάδας Αναβαθμός

Η εκδήλωση έκλεισε με δρώμενο του Εργαστήριου του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας που ανέδειξε σημερινά καθημερινά ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία και καταχειροκροτήθηκε από τους παριστάμενους.

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ακάλυπτοι από την Πολιτεία φοιτητές σε ψυχολογικά και «ειδικά» προβλήματα
Πάτρα - Επιτροπή Λοιμώξεων ΠΓΝΠ: Απομονώθηκε ο Candida Auris - Σε διαρκή ετοιμότητα
Κακοκαιρία Elias - Εύβοια: Έγινε καφέ η θάλασσα από τη λάσπη
Δυτική Ελλάδα - ΕΔΕ: Ερχονται οι «λυπητερές» για ένστολους της ΕΛΑΣ - Μετακινήσεις ή καρατομήσεις;