Πάτρα: Ο Δήμος για τα τραπεζοκαθίσματα – Τι πρέπει να κάνουν όσοι δεν διαθέτουν άδεια

Οι χορηγηθείσες από τον Δήμο ατελώς άδειες εκδόθηκαν σύμφωνα και με τις ισχύουσες διατάξεις περί προσβασιμότητας πεζών, ΑΜΕΑ αλλά και οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

χαλάρωση

Από την Αντιδημαρχία Διοίκησης και Οικονομικών του Δήμου Πατρέων, ανακοινώνονται προς τους επαγγελματίες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και εστίασης τα εξής:

«Μετά την παράταση μέχρι 15 Ιανουαρίου 2023 (με την τροποποίηση της παρ. 1 του άρθρου 65 του ν. 4688/20 από την κυβέρνηση που έκανε δεκτή εν μέρει την πρόταση μας) του χρόνου των ατελώς παραχωρηθέντων Κοινοχρήστων Χώρων από 30/09/2022 που έληγε, θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τους παραχωρηθέντες χώρους μέχρι την παραπάνω ημερομηνία της νέας παράτασης με τις ίδιες προϋποθέσεις και στα ίδια μέτρα ακριβώς που αναφέρει η χορηγηθείσα ατελώς άδεια, που είχαμε εκδώσει μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Η απόφασή μας αυτή ισχύει αποκλειστικά και μόνο για όσους έχουν ήδη τη σχετική αυτή άδεια των ατελώς παραχωρηθέντων κοινόχρηστων χώρων, μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Όσοι δεν διαθέτουν την  υπόψη άδεια και επιθυμούν να κάνουν χρήση, θα πρέπει να προσέλθουν με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην αρμόδια Υπηρεσία μας για την έκδοσή της.

Στην αντίθετη περίπτωση συνιστά αυθαίρετη κατάληψη κοινόχρηστου χώρου.

Υπενθυμίζουμε ότι οι  υπ’ όψη χορηγηθείσες από τον Δήμο ατελώς άδειες εκδόθηκαν σύμφωνα και με τις ισχύουσες διατάξεις περί προσβασιμότητας πεζών, ΑΜΕΑ αλλά και οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

Παρακαλούμε και εφιστούμε την προσοχή για την πιστή τήρηση των παραχωρηθέντων επιπλέον τ.μ. κοινόχρηστων χώρων, διότι στην αντίθετη περίπτωση της υπέρβασης αυτών, μετά από έλεγχο των Υπηρεσιών μας  ή άλλης Αρχής, θα εφαρμόζονται άμεσα τα προβλεπόμενα».

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

φωτιά
6η ΥΠΕ
ΠΑΤΡΑ
ΠΑΤΡΑ