Πάτρα: Ο Γιώργος Παπανδρέου στη ΔΥΠΑ – Συνάντηση με εργαζόμενους και διοίκηση

Πάτρα: Ο Γιώργος Παπανδρέου στη ΔΥΠΑ - Συνάντηση με εργαζόμενους και διοίκηση

Ο Πρώην Πρωθυπουργός και Βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επισκέφθηκε σήμερα την Διεύθυνση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης(Δ.ΥΠ.Α- ΟΑΕΔ).

Ο πρώην Πρωθυπουργός, ενημερώθηκε από τον Διευθυντή κ. Ζαχαρία Τοκατλίδη αλλά και τους εργαζομένους των τμημάτων, για το δομικό πρόβλημα της ανεργίας και την αναγκαιότητα να  υποστηριχθεί η Δ.ΥΠ.Α με την ενίσχυση την επαγγελματικής εκπαίδευσης και την απαραίτητη σύνδεση των τοπικών εργασιακών αναγκών με την αντίστοιχη ζήτηση εργασίας. Επισημάνθηκε η ανάγκη για τη δημιουργία στοχευμένων προγραμμάτων επιμόρφωσης και επιχορήγησης της απασχόλησης σε επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα βιωσιμότητας.

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, εξέφρασε την άποψη, ότι πρέπει να  δρομολογηθεί ποιοτική καταγραφή των επαγγελμάτων που έχουν ζήτηση, να διευρυνθεί η στοχευμένη κατάρτιση με συστηματική εξατομικευμένη εκπαίδευση, ούτως ώστε να υπάρχει εξέλιξη στον επαγγελματικό βίο των εργαζομένων αλλά και στη συνολική αναμόρφωση του εργασιακού τοπίου.

Πάτρα: Ο Γιώργος Παπανδρέου στη ΔΥΠΑ - Συνάντηση με εργαζόμενους και διοίκηση Πάτρα: Ο Γιώργος Παπανδρέου στη ΔΥΠΑ - Συνάντηση με εργαζόμενους και διοίκηση

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αχαϊκή Τράπεζα: Ενστάσεις για… δίκη – εξπρές!
Βρούτσης για OAKΑ: «Ό,τι κι αν χρειαστεί, θα επαναλειτουργήσει με απόλυτα ασφαλή τρόπο»
«Επισκέπτης» χωρίς λύσεις ο Χρυσοχοΐδης - Ο Υπουργός Υγείας σε Νοσοκομεία της Πάτρας
Πάτρα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Γεωργίου για τις νέες ταυτότητες - ΦΩΤΟ