Πάτρα: “Ο Γλυκοκαλικάντζαρος και τα Ξωτικά” στο Θέατρο Γραμμές Τέχνης από τις 17 Δεκεμβρίου!

Τα Χριστούγεννα έρχονται και μαζί η υπέροχη θεατρική παράσταση της Ελένης Βασιλοπούλου “Ο Γλυκοκαλικάντζαρος και τα Ξωτικά”.

Πάτρα

Τι θα κάνετε φέτος στις γιορτές;

Τα Χριστούγεννα έρχονται και μαζί η υπέροχη θεατρική παράσταση της Ελένης Βασιλοπούλου “Ο Γλυκοκαλικάντζαρος και τα Ξωτικά”.

Η παράσταση θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Γραμμές Τέχνης (Μαιζώνος 271 Πάτρα) σε προγραμματισμένες ημέρες για το κοινό.

Τα παιδιά θα απολαύσουν μια παράσταση με ακροβατικά, πειράγματα, ένα ουάου μαγικό και πολλά ωραία μηνύματα!

Στο τέλος τα ξωτικά προσκαλούν όλα τα παιδιά στη σκηνή και ξεκινούν να χορεύουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια!

Παράλληλα στο φουαγιέ θα υπάρχουν πολλά γλυκίσματα για τα παιδιά, facepainting και ένα banner για να βγάζετε φωτογραφίες!

Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr.

Λίγα λόγια για το έργο 

Τα Φετινά Χριστούγεννα, ο Άγιος Βασίλης, εκτός από το δώρα των παιδιών, θα πραγματοποιήσει και και κάποιες σημαντικές ευχές.

Στα γράμματα τους τα παιδιά ζητούν: Aγάπη και σπιτικό και κάποια θέλουν να επιστρέψει ο μπαμπάς τους από το εξωτερικό που εργάζεται. Αυτές οι ιδιαίτερες ευχές είναι κρεμασμένες στο Δέντρο των Ευχών, μαζί με πολλά γλυκίσματα για τα παιδιά!

Τα ξωτικά με τα αστεία τους και τα ακροβατικά τους, ετοιμάζουν τα δώρα χωρίς να ξέρουν τι τα περιμένει.

Ο εισβολέας Γλυκοκαλικάντζαρος, έχει ένα σκοπό, να αδειάσει το Δέντρο των Ευχών! Το παράδοξο είναι ότι αυτό ο εισβολέας, είναι λιχούδης και θέλει μόνο να χορτάσει την πείνα του με τα γλυκά.

Πάτρα

Τα ξωτικά πρέπει να τον απομακρύνουν και να προστατέψουν το Δέντρο των Ευχών.

Σε μια επιδεικτική μανία, τα ξωτικά, το ένα μετά το άλλο, παρουσιάζουν τις δυνάμεις τους! Τα παιδιά – θεατές απολαμβάνουν το θέαμα και γελούν με τη ψυχή τους!

Στο έργο θίγεται και η διαφορετικότητα, γιατί ο Γλυκοκαλικάτζαρος δεν είναι κακός, απλώς είναι διαφορετικός και εκδιωγμένος από το σπίτι του.

Θα τον αγκαλιάσουν τα ξωτικα μας; Θα γίνουν φίλοι τα ξωτικά, Λυκούργος, Φακίδα, Συλφίδα με τον Γλυκοκαλικάντζαρο;

Σύντομο βιογραφικό συγγραφέα – σκηνοθέτριας:

Η Ελένη Βασιλοπούλου, είναι πολυσχιδής και δραστήρια, με ευαισθησία στα κοινωνικά θέματα. Είναι δημοσιογράφος – συγγραφέας, διευθύντρια του juniorsclub.gr, ενός μέσου όπου τα παιδιά, οι έφηβοι και οι νέοι έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Έχει ιδρύσει το Οργανισμό Safety Project, με μεγάλο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο!
Έχει ανεβάσει σημαντικές παιδικές θεατρικές παραστάσεις, με θεατρικά έργα δικά της, τα οποία έχει σκηνοθετήσει, με πιο γνωστό “Πίσω από τη βιτρίνα” όπου έχει παίξει και άλλες πόλεις.

Επίσης, έχει κάνει το σενάριο και τη σκηνοθεσία σε ταινίες μικρού μήκους, με πρόσφατη αυτή που έγινε το 2022, την ταινία μικρού μήκους ¨Ζω χωρίς να σε φοβάμαι¨ με πρωταγωνιστή τον γνωστό ηθοποιό, Αλέξανδρο Μπουρδούμη για το Σύλλογο ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη “ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ”

Μετά την παράσταση διάρκειας 40 λεπτών, ακολουθεί Χορός με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια & Θεατρικό παιχνίδι με μηνύματα για τη φιλία (συνολική διάρκεια 1,5 ώρα)

Κλείστε άμεσα τις ημερομηνίες σας!

*Για συλλόγους και εταιρείες μπορεί να γίνει έξτρα παράσταση κατόπιν συνεννόησης