Πάτρα: Ο Καραγκιόζης γίνεται μποξέρ αυτή την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στο θέατρο Αγορά
Από το θέατρο σκιών Κώστα και Μπάμπη Μακρή.
Aυτήν την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στο θεατρο Αγορά (Καραϊσκάκη 149) για 2 παραστάσεις στις 11:30 το πρωί και στις 5:30 το απόγευμα, ο μπερντές του Κώστα και Μπάμπη Μακρή μας «σερβίρει» την ξεκαρδιστική κωμωδία « Ο Καραγκιόζης Μποξέρ ».
Λίγα λόγια για το έργο:
Στην πόλη καταφθάνουν οι καλύτεροι παλαιστές, πυγμάχοι και μποξέρ απ’ όλον τον κόσμο. Η αφορμή; Μα φυσικά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών, που διοργανώνει ο Πασάς. Το έπαθλο; Ένα αμύθητο ποσό, αιώνια δόξα, πλούσια δώρα καθώς και η Βεζυροπούλα, η οποία θα παντρευτεί τον νικητή των αγώνων.
Ο αγαπημένος μας ήρωας, ο Καραγκιόζης, σκέφτεται να συμμετάσχει και να κερδίσει ώστε να γεμίσει την μόνιμα άδεια κοιλιά του… Θα καταφέρει άραγε να νικήσει όλους αυτούς τους αήττητους μαχητές και τελικά να στεφθεί πρωταθλητής. Η νίκη χωρίς τα δικά σας συνθήματα θα είναι δύσκολη.
Δώρο σε κάθε παιδί!
Γενική είσοδος 6 ευρώ
Πληροφορίες – κρατήσεις: 6951 -219739 & 6942- 939699
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς το GPT-6 Cyber της OpenAI εντοπίζει κενά ασφαλείας σε Firefox και Linux
Έρευνα: Ποιο αλάτι μπορεί να σώσει εκατομμύρια ζωές παγκοσμίως
Τέλος το Call of Duty Warzone σε PS4 και Xbox One τι γίνεται με όπλα και skins
Πώς να εντοπίσεις τον Γαλαξία της Ανδρομέδας στον νυχτερινό ουρανό
Η απόφαση – έκπληξη του Φωκά Ευαγγελινού για τη Eurovision 2027
