Πάτρα: «Ο λαγός και η χελώνα» την Κυριακή 9 Οκτωβρίου

Οι ηθοποιοί παίζουν και τραγουδούν με ζωντανή μουσική επί σκηνής και ταξιδεύουν τα παιδιά σ’ έναν κόσμο γεμάτο γνώση, χαρά, σοφία και φαντασία.

ΠΑΤΡΑ

Η Παιδική Σκηνή Χριστόπουλου Γιάννη παρουσιάζει την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στο θέατρο Πάνθεον, την παράσταση «Ο Λαγός και η Χελώνα» από τους Μύθους του Αισώπου.

Μπορεί να είναι σύγχρονο ένα παραμύθι που γράφτηκε χιλιάδες χρόνια πριν; Ναι, αν μιλάμε για τον Αίσωπο, ο οποίος παραμένει διαχρονικός και ψυχαγωγικός στο πέρασμα των αιώνων. Τα παραμύθια του παραμένουν τα πλέον δημοφιλή, αντέχουν στον χρόνο και μας δίνουν μαθήματα ζωής.

Σ’ αυτές τις αγαπημένες ιστορίες των παιδιών ανήκει και «Ο λαγός και η Χελώνα», που μας μαθαίνει με βιωματικό τρόπο ότι το φυσικό ταλέντο δεν αρκεί και συχνά η κοπιαστική προσπάθεια κερδίζει. Έτσι η υπομονετική χελώνα μας, η Σταματία, θα κερδίσει τον αλαζονικό λαγό, τον Γρηγόρη στον αγώνα δρόμου, που θα διαγωνιστούν.
Ο λαγός είναι γρήγορος πολύ, αλλά η χελώνα επιμένει και προσπαθεί! Ποιος άραγε πρώτος θα βγει;

Οι ηθοποιοί παίζουν και τραγουδούν με ζωντανή μουσική επί σκηνής και ταξιδεύουν τα παιδιά σ’ έναν κόσμο γεμάτο γνώση, χαρά, σοφία και φαντασία.

Αυτό το παραμύθι αποφάσισε να ανεβάσει η Παιδική Σκηνή Γιάννη Χριστόπουλου η οποία για 17η συνεχή χρόνια θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα!

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν επαγγελματίες ηθοποιοί.
Στέλλα Μπονάτσσου
Γιώργος Πάππας
Αλέξανδρος Παππάς
Σκηνοθεσία: Μπάμπης Κλαλιώτης
Θεατρική Διασκευή: Ελένη Καρβέλη
Μουσική: Γιώργος & Αλέξανδρος Παππάς
Σκηνικά: Παναγιώτης Χριστόπουλος
Κοστούμια: Costume
Χορογραφίες: Άννα Μάγκου
Δημιουργικό: AMA2E

Ωρες παραστάσεων: 12.00 και 17.30. Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 8 ευρώ – Γενική Είσοδος 9 ευρώ. Προπώληση: Στο ταμείο του Θεάτρου Πάνθεον και στο viva.gr
Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ.

 

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ