Πάτρα: Ο Ριγανόκαμπος στο δημοτικό συμβούλιο

image 516622
Η διαμόρφωση του ανατολικού πάρκου στον Ριγανόκαμπο είναι το πρώτο θέμα της προσεχούς συνεδρίασης μέσω τηλεδιάσκεψης του δημοτικού συμβουλίου της Πάτρας.
Το σώμα θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τετάρτη (18:30) και το θέμα για τον Ριγανόκαμπο θα εισηγηθεί ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης. Ο ίδιος θα είναι εισηγητής και στο τέταρτο θέμα της ημερήσιας διάταξης που θα αφορά στην παραχώρηση γραφείων στις δημοτικές παρατάξεις, για το οποίο είχε παρατηρηθεί ασυμφωνία ορισμένων εξ αυτών με την αρχική πρόταση της δημοτικής αρχής για το κτίριο που στεγάζει την δομή των αστέγων στη συμβολή Γούναρη και Μπουκαούρη.
Στη συνεδρίαση της Τετάρτης θα προταθεί και η παράταση προθεσμίας υποβολής προτάσεων του Β’ σταδίου του πανελλήνιου αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου με εισηγητή τον αντιδήμαρχο έργων Χρήστο Κορδά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η παράταση θα είναι δίμηνη (μέχρι τον Ιούνιο).
> Από τον Δήμο ανακοινώθηκε ότι από την ερχόμενη Δευτέρα θα επαναλειτουργήσει το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών Μεσσάτιδας, που λόγω κρούσματος κορονοϊού είχε κλείσει, όπως προβλέπεται από τα σχετικά πρωτόκολλα κατά της πανδημίας.
> Από τη ΔΕΥΑΠ ανακοινώθηκε ότι τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, από 8:30 έως 16:00 λόγω εργασιών συντήρησης δικτύου θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης στην περιοχή Ροδινής της δημοτικής ενότητας Ρίου.
>Επίσης, η ΔΕΥΑΠ ανακοίνωσε ότι την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, από 8:30 έως 16:00, λόγω εργασιών συντήρησης δικτύου, θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης στην περιοχή Κρήνης της δημοτικής ενότητας Μεσσάτιδας.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ