Πάτρα: Ο Τάκης Πετρόπουλος αποχαιρετά τον Αντώνη Λαλιώτη
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Αντώνη Λαλιώτη εκφράζει με δήλωσή του ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου, Τάκης Πετρόπουλος, κάνοντας λόγο για έναν αγαπητό άνθρωπο με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα.
Συλλυπητήρια δήλωση για τον θάνατο του Αντώνη Λαλιώτη εξέδωσε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου του Δήμου Πατρέων, Τάκης Πετρόπουλος.
Στη δήλωσή του αναφέρει: «Αποχαιρετούμε έναν φίλο, έναν αγαπητό άνθρωπο και οικογενειάρχη, έναν αγωνιστή της ζωής. Ο Αντώνης, πέρα από την επαγγελματική του ενασχόληση, συνδέθηκε και με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα με το χάντμπολ. Φεύγει αφήνοντας έντονο το κοινωνικό του αποτύπωμα. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του και σε όλους τους οικείους του».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Airbnb 2026: Πότε θεωρείται βραχυχρόνια και πότε μακροχρόνια μίσθωση, φόροι, τέλη και η απαγόρευση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ποια ζώδια λατρεύουν το φθινόπωρο και ανθίζουν μόλις πέσει η θερμοκρασία!
Το Instagram στο Apple TV και πλέον βλέπετε Reels απευθείας στην τηλεόραση
Υπουργείο Παιδείας: Νέο ενιαίο πλαίσιο αξιολόγησης και πιστοποίησης για όλα τα ΑΕΙ
Πάτρα: Κατέθεσε στεφάνι η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κατερίνα Σίμου ΦΩΤΟ
