Πάτρα: Οι δικηγόροι έξω από το Μέγαρο- Γιατί διαμαρτύρονται

Διαμαρτυρία έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Δικηγορικός Σύλλογος της πόλης. Η υψηλού συμβολισμού διαμαρτυρία γίνεται για τους επιμέρους κυβερνητικούς χειρισμούς για τα ζητήματα που τους αφορούν.
Με ανακοίνωσή της, η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, είχε καλέσει τα μέλη της σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα, Πέμπτη 15 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι, στο χώρο κάθε Πρωτοδικείου της χώρας.
Στην κινητοποίηση έλάβει μέρος, στα πλαίσια των δυνατοτήτων λόγω των περιορισμών της πανδημίας και ο Δικηγορικός Σύλλογος Πάτρας. Οι δικηγόροι διαμαρτύρονται για την αντιφατική και κακή νομοθέτηση, που δημιουργεί ανασφάλεια δικαίου, αιφνιδιάζει τους παράγοντες της δίκης και φαλκιδεύει δικαιώματα Ελλήνων πολιτών, καθώς επίσης και για τη συνεχιζόμενη αδράνεια της κυβέρνησης ως προς την οικονομική στήριξη του κλάδου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News