Πάτρα: Οι κάτοικοι της Παραλίας νίκησαν – Δεν θα γίνει Πράσινο Σημείο στην περιοχή τους

Με επιχειρήματα και σύσσωμους τους συμβούλους και τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο πλευρό τους, πέτυχαν ανάκληση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου του 2021 και πλέον δεν θα κατασκευαστεί Κεντρικό Πράσινο Σημείο στην περιοχή τους.

παραλία

Οι κάτοικοι της Παραλίας το πάλεψαν πολύ και πέτυχαν ανατροπή. Με επιχειρήματα και σύσσωμους τους συμβούλους και τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο πλευρό τους, πέτυχαν ανάκληση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου του 2021 και πλέον δεν θα κατασκευαστεί Κεντρικό Πράσινο Σημείο στην περιοχή τους.

Με 27 θετικές ψήφους η πρόταση Τζανάκου πέρασε μέσα σε χειροκροτήματα και ζητοκραυγές. Όπως είχε γράψει το pelop.gr, η Επιτροπή Αγώνα των κατοίκων είχε κινητοποιηθεί το προηγούμενο διάστημα ζητώντας να μην γίνει το έργο καθώς εκτιμούσαν ότι θα υποβάθμιζε την περιοχή τους, ενώ δεν είχαν πάρει ποτέ μέρος σε δημόσια διαβούλευση όπως ήταν προαπαιτούμενο.

Η απόφαση που πάρθηκε σημαίνει ότι χάνεται η εγκεκριμένη χρηματοδότηση για την κατασκευή Κεντρικού Πράσινου Σημείου στην Παραλία Πατρών στη θέση «Παλουργιά».

Συγκεκριμένα, το έργο είχε υποβληθεί και ενταχθεί σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα με 870.311,06 ευρώ και θα αποτελούνταν από δύο υποέργα: την Κατασκευή Κεντρικού Πράσινου Σημείου του Δήμου Πατρέων και τις Δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σχετικά με το Πράσινο Σημείο Δήμου Πατρέων.

παραλία

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ