Πάτρα: Οι συνταξιούχοι συμμετέχουν στο συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου
Το συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 26/02/2022, στις 11.30 το πρωί, στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας.
Στο συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 26/02/2022, από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, θα μετέχουν και συνταξιούχοι της Αχαΐας.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
Το Σάββατο 26/2, ημέρα συμπλήρωσης δύο χρόνων από το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού, θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας και ώρα 11:30 το πρωί μεγάλο συλλαλητήριο για την προστασία και την στήριξη των λαϊκών στρωμάτων.
Το συντονιστικό καλεί όλους τους συνταξιούχουςνα πάρουν μαζικά μέρος μαζί με τις οικογένειές τους και να απαιτήσουμε άμεσα μέτρα στήριξης της δημόσιας υγείας και μέτρα στήριξης των εργαζομένων και των συνταξιούχων από τα απανωτά κύματα ακρίβειας. Να επιστρέψουν εδώ και τώρα ότι μας έχουν παρακρατήσει.
Συνοδοιπόροι με τα 5 Εργατικά Κέντρα της Δυτικής Ελλάδας να βροντοφωνάξουμε ότι τίποτα δε μας χαρίζεται, όλα κατακτιούνται με οργανωμένη συλλογική διεκδίκηση, αντίσταση και σύγκρουση με την πολιτική που θυσιάζει τη ζωή μας για τα κέρδη των λίγων.
ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΚΑΙ ΩΡΑ 11:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
ΕΕΤΑΑ: Πώς θα κάνετε ένσταση για τα voucher παιδικών σταθμών
Το επόμενο Apple Watch ίσως δεν μοιάζει καθόλου με όσα ξέρετε
Στο Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος η ΑΕΚ
Μην τις τραβάτε ποτέ: Ο ασφαλής τρόπος να εξαφανίσετε τις παρανυχίδες χωρίς μόλυνση
Έτσι μπορείς να κρύψεις εφαρμογές στο iPhone σου
Στα παιδιά των Κατασκηνώσεων του Δήμου Πατρέων παρουσιάστηκε το Eκπαιδευτικό Φιλοζωικό Πρόγραμμα ΦΩΤΟ,
Το λάθος που κάνουμε στο μπαλκόνι και μαζεύει κουνούπια – Πώς θα τα εξαφανίσετε
Η Meta δίνει δωρεάν AI μοντέλο που τρέχει στον υπολογιστή σου
