Πάτρα: Ολοκληρώνεται η πλατεία στα Ανω Συχαινά – Εργα σε όλη τη συνοικία ΦΩΤΟ

Η «Π» παρουσιάζει την εξέλιξη των εργασιών και όπως φαίνεται έχουν τοποθετηθεί ήδη ο φωτισμός και οι αντιολισθητικές πλάκες στην πλατεία, κατασκευάζονται τα πεζοδρόμια και έχει στρωθεί η πίσσα σε κεντρικούς δρόμους.

Πάτρα: Ολοκληρώνεται η πλατεία στα Ανω Συχαινά - Εργα σε όλη τη συνοικία ΦΩΤΟ

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες της… γενικής ανάπλασης στα Ανω Συχαινά, εκεί όπου διαμορφώνεται μια νέα πλατεία με παιδική χαρά, δημιουργείται ένα ανοικτό γήπεδο μπάσκετ, αλλάζει ο ασφαλτοτάπητας σε γύρω δρόμους και κατασκευάζονται πεζοδρόμια.

Η «Π» παρουσιάζει την εξέλιξη των εργασιών και όπως φαίνεται έχουν τοποθετηθεί ήδη ο φωτισμός και οι αντιολισθητικές πλάκες στην πλατεία, κατασκευάζονται τα πεζοδρόμια και έχει στρωθεί η πίσσα σε κεντρικούς δρόμους. Παράλληλα, τα συνεργεία του εργολάβου αλλά και του Δήμου συνεχίζουν την ανανέωση του ασφαλτοτάπητα στους γύρω δρόμους.

Για την ολοκλήρωση του έργου απομένει η ασφαλτόστρωση των υπόλοιπων κεντρικών δρόμων, η διακοσμητική διαμόρφωση της πλατείας με παγκάκια και φυτά, αλλά και η τοποθέτηση του εξοπλισμού της παιδικής χαράς. Στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ με τη μικρή κερκίδα απομένει μόνο η τοποθέτηση των μπασκέτων και η διαγράμμιση.

Η πλατεία αυτή γίνεται στο πλαίσιο της ανάδειξης της αρχαιολογικής αξίας της περιοχής, καθώς βρίσκεται ανάμεσα στο Αρχαιολογικό Μουσείο και το Μυκηναϊκό Νεκροταφείο της Βούντενης. Είναι ένα έργο που χρηματοδοτείται από το υπουργείο Πολιτισμού, αλλά και από πόρους του δήμου, συνολικού προϋπολογισμού 663.000 ευρώ.

Οσο συνεχίζονται οι εργασίες με αυτό τον ρυθμό, πιθανότατα εντός του Οκτωβρίου η πλατεία, η παιδική χαρά και το γήπεδο θα ολοκληρωθούν και θα παραδοθούν προς χρήση σε μικρούς και μεγάλους.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαδόπουλος (Ωρα Πατρών): Αυτοδιάψευση της Δημοτικής Αρχής για το κλείσιμο της Ξερόλακκας
Πάτρα: Το απίστευτο μποτιλιάρισμα έφερε προτάσεις για κόμβους - Τα σημεία που υποδεικνύει το ΤΕΕ
Πάτρα: Τους άρπαξαν μέσω emails πάνω από 11.500 ευρώ - Τρεις περιπτώσεις
Πάτρα: Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Χρήστος Μπούρας για την 28η Οκτωβρίου