Πάτρα – Πανεπιστημιούπολη: Αποκτά περιαστικό πάρκο στο Ρίο- ΦΩΤΟ

Περιαστικό πάρκο κατασκευάζεται στην Πανεπιστημιούπολη Πατρών στο Ρίο

Πάτρα - Πανεπιστημιούπολη: Αποκτά περιαστικό πάρκο στο Ρίο- ΦΩΤΟ

Ένα νέο περιαστικό πάρκο θα διαθέτει σύντομα η Πανεπιστημιούπολη της Πάτρας, σύμφωνα με τα όσα επισημαίνει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας.

Το πάρκο θα διαθέτει από ανοικτό θέατρο μέχρι πεζοδρόμους και χώρους εκγύμνασης, ενώ ανάλογα έργα αναμένεται να γίνουν και στις Πανεπιστημιουπόλεις στο Κουκούλι και στο Μεσολόγγι, όπως σημειώνει ο κ. Μπούρας.

Πάτρα - Πανεπιστημιούπολη: Αποκτά περιαστικό πάρκο στο Ρίο- ΦΩΤΟ Πάτρα - Πανεπιστημιούπολη: Αποκτά περιαστικό πάρκο στο Ρίο- ΦΩΤΟ

Η ανάρτηση Μπούρα

Ειδικότερα στην ανάρτησή του ο Πρύτανης αναφέρει:

«Στη Πανεπιστημιούπολη στο Ρίο στο Πανεπιστήμιο Πατρών University of Patras κατασκευάζεται ένα περιαστικό πάρκο με ανοιχτό θέατρο, ποδηλατόδρομους, πεζόδρομους, χώρους εκγύμνασης κλπ.

Με αυτό το έργο σε συνδυασμό με τον καθαρισμό του ελαιώνα, 6500 ελαιόδενδρα βιολογικής καλλιέργειας, και τις εργασίες καλλωπισμού θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους κατοίκους της Πάτρας αλλά και άλλους να επισκεφθούν την Πανεπιστημιούπολη και να απολαύσουν τη χλωρίδα και τη πανίδα της. Παρόμοια έργα έχουν σχεδιασθεί για τις Πανεπιστημιουπόλεις στο Κουκούλι και στο Μεσολόγγι. Για να ολοκληρωθεί όμως ο σχεδιασμός και η υλοποίηση πρέπει η Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας να σταθεί δίπλα στο Πανεπιστήμιο Πατρών και να εντάξει τα συμπληρωματικά έργα στο ΕΠΑ και στη νέα προγραμματική περίοδο.

Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες!!!»

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ