Πάτρα – Παράταξη Παπαδημάτου: «Η λύση θα έρθει με επιχειρήματα και με λογική και όχι με… ντουντουκισμούς!»

Πάτρα - Παράταξη Παπαδημάτου: «Η λύση θα έρθει με επιχειρήματα και με λογική και όχι με… ντουντουκισμούς!»

Η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» αναφέρει:

Η δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη», πιστή στις θέσεις που εξέφρασε από την πρώτη κιόλας στιγμή για το θέμα των εργαζομένων των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας του Δήμου Πατρέων, στήριξε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και συμμετείχε με τους εκπροσώπους της στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Βουλή με στελέχη των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Σβόλης και Θεόδωρος Ξυλιάς ταξίδεψαν στην Αθήνα και μετείχαν στις συζητήσεις με τους εκπροσώπους του  ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, της Ελληνικής Λύσης και του ΜέΡΑ25, μεταφέροντας τις θέσεις της παράταξης και φυσικά του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας.

Κλείνοντας, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι εμείς σαν παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» λέμε «ναι» σε στοχευμένες και συγκεκριμένες συναντήσεις ουσίας και «όχι» σε εκδηλώσεις που στοχεύουν απλά και μόνο σε εντυπώσεις  με ευκαιριακό καταγγελτικό λόγο και… επαναστατική γυμναστική!

Η λύση θα έρθει μέσω πίεσης με επιχειρήματα και με λογική και όχι με… ντουντουκισμούς!

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για την επίλυση κι αυτού του τόσο σοβαρού ζητήματος που αφορά δεκάδες συμπολίτες μας. Όπως πάντα εμείς είμαστε καθημερινά δίπλα στους πολίτες με πράξεις.

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ