Πάτρα: Παρουσιάζεται στις 13 Φεβρουαρίου το Ψηφιακό Αποθετήριο της Δημοτικής Πινακοθήκης

Η παρουσίαση του ψηφιακού αποθετηρίου της Πινακοθήκης σηματοδοτεί την έναρξη για δυνατότητα επίσκεψης της συγκεκριμένης ψηφιακής πλατφόρμας από κάθε πολίτη σε διάφορες συλλογές

Πάτρα: Παρουσιάζεται στις 13 Φεβρουαρίου το Ψηφιακό Αποθετήριο της Δημοτικής Πινακοθήκης

Τα αποκαλυπτήρια του Ψηφιακού Αποθετηρίου της Δημοτικής Πινακοθήκης Πατρών, θα πραγματοποιηθούν στις 6.30 το απόγευμα της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου στο χώρο του Δημοτικού Ωδείου (Αράτου 10).

Η παρουσίαση του ψηφιακού αποθετηρίου της Πινακοθήκης σηματοδοτεί την έναρξη για δυνατότητα επίσκεψης της συγκεκριμένης ψηφιακής πλατφόρμας από κάθε πολίτη στις συλλογές: «Μόνιμη Συλλογή Έργων Τέχνης της Δημοτικής Πινακοθήκης Πατρών, διαδικτυακές εκθέσεις, βιβλία και καταλόγους εκθέσεων».

Αμέσως με την ολοκλήρωση της παρουσίασης θα πραγματοποιηθεί ρεσιτάλ όμποε, με τον Σπύρο Κοντό στο όμποε και τη Λητώ Θώμου στο πιάνο σε έργα Μπάχ και Πούλενκ.

Η ψηφιακή πλατφόρμα υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος επιχορήγησης δράσεων Μουσείων, Πινακοθηκών και Συλλογών της Γενικής Διεύθυνσης Σύγχρονου Πολιτισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments