Πάτρα: Πένθος για τη δημοσιογράφο Ελένη Ασημακοπούλου – Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της
Η Βασιλική Ασημακοπούλου έφυγε πλήρης ημερών – Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά

Βαρύ πένθος για τη δημοσιογράφο Ελένη Ασημακοπούλου, καθώς έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τρίτης η μητέρα της, Βασιλική –Βάσω– Ασημακοπούλου.
Η εκλιπούσα, η οποία έφυγε πλήρης ημερών, αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλήματα υγείας. Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια, στους συγγενείς και στους ανθρώπους που τη γνώριζαν.
Διαβάστε επίσης: Πάτρα: Τον χτύπησαν για να του πάρουν… πέντε ευρώ! Ταυτοποιήθηκαν δύο άτομα, αναζητείται το τρίτο
Η Βασιλική Ασημακοπούλου είχε παντρευτεί τον Ηλία Ασημακόπουλο, ο οποίος είχε φύγει νωρίτερα από τη ζωή. Μαζί δημιούργησαν την οικογένειά τους και μοιράστηκαν μια μακρά και ευτυχισμένη κοινή πορεία.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στην Πάτρα, την Πέμπτη στις 11.00 π.μ. και θα ακολουθήσει η ταφή στο κοιμητήριο της Βλασίας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News