Πάτρα Περιμετρική: Κλείνει ο κόμβος της Οβρυάς

Στο διάστημα αυτό, οι τοπικές κινήσεις στην περιοχή του κόμβου της Οβρυάς θα εξυπηρετούνται από τις γειτονικές Κάτω Διαβάσεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο πλαίσιο εργασιών ανακατασκευής/ενίσχυσης της Κάτω Διάβασης Κ635 (Χ.Θ. 220,114) της Περιμετρικής Πάτρας, από τις 08:00 το πρωί της Δευτέρας 22/11 έως τις 24:00 το βράδυ της Τρίτης 23/11 θα πραγματοποιηθεί ολιγόωρος αποκλεισμός της Κάτω Διάβασης.

Στο διάστημα αυτό, οι τοπικές κινήσεις στην περιοχή του κόμβου της Οβρυάς θα εξυπηρετούνται από τις γειτονικές Κάτω Διαβάσεις, όπως φαίνεται στο ακόλουθο σχηματικό διάγραμμα.

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

Η κυκλοφορία επί της Περιμετρικής Πάτρας, δεν επηρεάζεται και θα διεξάγεται κανονικά και στις δύο κατευθύνσεις, ενώ παραμένει κλειστός ο κλάδος εξόδου του Κόμβου Οβρυάς (ΧΘ 220,2) στην κατεύθυνση προς Πύργο και η κυκλοφορία εξυπηρετείται μέσω του κόμβου Γλαύκου (ΧΘ 215,2).
Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ή άλλου τεχνικού κωλύματος, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν κατ’ αναλογία την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

6η ΥΠΕ
ΠΑΤΡΑ
ΠΑΤΡΑ
Αχαΐα