Πάτρα – ΠΓΝΠ: Εξαφανίστηκαν 5 ανήλικα αδέλφια – Είχαν μεταφερθεί με εισαγγελική εντολή

Tα πέντε παιδιά ηλικίας από 8 έως 16 ετών φέρεται να ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για σεξουαλική κακοποίηση από το οικογενειακό περιβάλλον.

Πάτρα,ΠΓΝΠ,αδέλφια

Πέντε ανήλικα αδέρφια, που είχαν απομακρυνθεί από το πατρικό τους σπίτι με εισαγγελική εντολή και φιλοξενούνταν στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου του Ρίου, εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με το MEGA και το LIVE News, τα πέντε παιδιά ηλικίας από 8 έως 16 ετών φέρεται να ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για σεξουαλική κακοποίηση από το οικογενειακό περιβάλλον.

Τα πέντε ανήλικα αδέλφια θα φιλοξενούνταν στην παιδιατρική κλινική μέχρι να βρίσκονταν δομές φιλοξενίας να τα υποδεχθούν. Τελικά κατάφεραν να ξεφύγουν από την προσοχή των νοσηλευτών και εξαφανίστηκαν.

«Παιδιά παρκάρονται με εισαγγελική εντολή στα νοσοκομείο»

Μιλώντας στο MEGA, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, ανέφερε: «Έχουμε πολλές φορές μιλήσει για τα παιδιά που παρκάρονται με εισαγγελική εντολή στα νοσοκομείο επειδή δεν υπάρχουν προνοιακές μονάδες. Συνοδευόμενα από αστυνομικούς ήρθαν στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου του Ρίου.

Η εισαγγελική εντολή έχει εκδοθεί 30/4. Στα παιδιά γίνονται εξετάσεις που παραπέμπουν και σε σεξουαλική κακοποίηση από το οικογενειακό περιβάλλον. Εντολή του εισαγγελέα είναι να μην τα δουν καθόλου οι γονείς. Σε μια παιδιατρική κλινική με δύο νοσηλεύτριες μπορεί να είναι ασφαλή αυτά τα παιδιά;

Στη Ζάκυνθο σε μια παρόμοια περίπτωση, το κορίτσι το απήγαγε ο πατέρας και η νοσηλεύτρια οδηγήθηκε στο δικαστήριο όπου δικαιώθηκε οριακά».

Διαβάστε επίσης:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Πάτρα: «Με σώσατε», νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα ναρκωτικών, η «τιμωρία» μαθητών

Βύρωνας: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του 32χρονου

Η Μαρίνα Σάττι χασμουριόταν την ώρα που έδινε συνέντευξη Τύπου η εκπρόσωπος του Ισραήλ ΒΙΝΤΕΟ

Μητσοτάκης από τη Χίο: Η πολιτική σταθερότητα είναι το διακύβευμα των ευρωεκλογών

Παραδόθηκε ύποπτος για τη δολοφονία του αστυνομικού Λυγγερίδη στο Ρέντη

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop