Πάτρα: Ποιες υπηρεσίες του Δήμου δεν λειτουργούν σήμερα
Σε ανακοίνωση της Αντιδημαρχίας Διοίκησης και Οικονομικών του Δήμου Πατρέων, ανακοινώνεται, ότι οι υπηρεσίες δεν θα λειτουργήσουν σήμερα, λόγω της αναβάθμισης του Πληροφοριακού Συστήματος.
Κλειστές θα είναι σήμερα Τρίτη 29 Ιουνίου οι υπηρεσίες του Τμήματος Εσόδων της Διεύθυνσης Διαχείρισης Προσόδων καθώς και του Τμήματος Αδειοδοτήσεων της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομίας του Δήμου Πατρέων.
Σε ανακοίνωση της Αντιδημαρχίας Διοίκησης και Οικονομικών του Δήμου Πατρέων, ανακοινώνεται, ότι λόγω της αναβάθμισης του Πληροφοριακού Συστήματος προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα της απ’ ευθείας βεβαίωσης και πληρωμής από τους δημότες του δημοτικού φόρου (0,5% κ 5%),του τέλους παρεπιδημούντων καθώς και των κλήσεων του ΚΟΚ, οι συγκεκριμένε υπηρεσίες θα είναι κλειστές την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Η εκδήλωση του Δήμου για τον Αιγιώτη καθηγητή Νανοτεχνολογίας Θέμη Προδρομάκη ΦΩΤΟ
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Το κόκκινο φεγγάρι «αποτύπωσε» τη δύσκολη μάχη με τις φλόγες στην Αιγιάλεια
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Στα Καλάβρυτα Χατζηνάσιος και Κορκολής ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
