Πάτρα: Ποιοι άναψαν καπνογόνα στα μπαλκόνια του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης; – Το pelop.gr έχει την απάντηση

Το περιστατικό έγινε περίπου στις 11 το βράδυ και ο δραστήριος πατρινός Ανδρέας Αποσκίτης έκανε ανάρτηση ζητώντας απαντήσεις

Πάτρα: Ποιοι άναψαν καπνογόνα στα μπαλκόνια του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης; - Το pelop.gr έχει την απάντηση

Πολλά ερωτήματα προκάλεσε το βράδυ της Κυριακή το άναμμα καπνογόνων από αγνώστους στα μπαλκόνια του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης στην Πλατεία Γεωργίου στο κέντρο της Πάτρας.

Ουδείς γνώριζε τι έχει συμβεί και πως μπόρεσαν να εισέλθουν στο χώρο, οι άγνωστοι στους πολλούς «ταραξίες».

Το περιστατικό έγινε περίπου στις 11 το βράδυ και ο δραστήριος πατρινός Ανδρέας Αποσκίτης ανέφερε σε ανάρτησή του:

«Φωτιές στα μπαλκόνια του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης. Πώς μπήκαν μέσα στο κτήριο Κυριακή νύχτα; Από πού μπήκαν; Το δημοτικό θέατρο τελεί ακόμα υπό κατάληψη; Τα δυο κτήρια επικοινωνούν μεταξύ τους. Πληροφορίες μου είπαν ότι το κτήριο Λόγου και Τέχνης επικοινωνεί με το δημοτικό θέατρο. Καλείται ο Δήμος να μας δώσει εξηγήσεις. Τις φωτογραφίες είχα κατά τη διάρκεια αυτού του συμβάντος, δηλαδή από χθες το βράδυ, αλλά δεν ήταν διαθέσιμος ο άνθρωπος που μου τις έστειλε να μου δώσει πληροφορίες και έτσι δεν τις ανέβασα. Πριν λίγο επικοινώνησε μαζί μου. Ο διάλογος είναι στις παρακάτω φωτογραφίες».

Το pelop.gr ωστόσο έχει την απάντηση. Την Κυριακή είχαν εκλογές στη Φοιτητική Ένωση Κυπρίων Πάτρας. Μόλις έγινε γνωστό το αποτέλεσμα, φίλοι της παράταξης των νικητών εκτιμάται πως θέλησαν να το γιορτάσουν! Προφανώς, μία από τις αίθουσες του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης είχε παραχωρηθεί για τη διενέργεια των εκλογών.

Για την ιστορία τα αποτελέσματα των εκλογών είναι:

-ΦΠΚ Πρωτοπορία: 376 ψήφοι – 72.87% // 5 εδρες

-Προοδευτική Κίνηση Φοιτητών: 140 ψήφοι – 27.13% // 2 έδρες
-16 λευκά // 6 άκυρα
Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ