Πάτρα: Ποντιακό γλέντι στην πλατεία Γεωργίου – Χόρεψε ο Πελετίδης
Με την εκδήλωση στην πλατεία Γεωργίου έκλεισε το τριήμερο που μετέφερε μηνύματα για την διεθνή αναγνώριση της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού, για τον ξεριζωμό και την προσφυγιά.
Γλέντι ποντιακό στήθηκε σήμερα (Κυριακή 20/10) από το πρωί στην πλατεία Γεωργίου. Μέλη από τους εκατοντάδες Ποντιακούς Συλλόγους από όλη την Ελλάδα, που πήραν μέρος χθες στο 18ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών στο Κλειστό Γυμναστήριο «Δημήτριος Τόφαλος», χόρεψαν μαζί με το πλήθος των Πατρινών που έσπευσαν να παρακολουθήσουν και να γευτούν κεράσματα από την παραδοσιακή ποντιακή κουζίνα.
Μαζί τους χόρεψε ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και ο Πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Γιώργος Βαρυθυμιάδης.
Με την εκδήλωση στην πλατεία Γεωργίου έκλεισε το τριήμερο που μετέφερε μηνύματα για την διεθνή αναγνώριση της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού, για τον ξεριζωμό και την προσφυγιά.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
GTA 6 extended look NETFLIX: Tο full video των 27 λεπτών – Αποκάλυψε μια νέα ημέρα για το gaming
Στον «πάγο» και πάλι οι Έλληνες διαιτητές για τα ντέρμπι της Super League
«Μπλόκο» στα νέα Airbnb: Όλες οι αλλαγές, οι ζώνες απαγόρευσης και τα νεόδμητα
Η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy S26 FE και τιμή από 700 δολάρια
Η τεχνική και η τέχνη της «απάτης της αναπάντητης κλήσης»
