Πάτρα: Πώς θα εκτελούνται τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ το τριήμερου του Καρναβαλιού

Αναλυτικά οι τροποποιήσεις στα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας, κατά το τριήμερο του Καρναβαλιού.

δρομολόγια

Το Αστικο ΚΤΕΛ Πάτρας, ενημερώνει για τα τροποιημένα δρομολόγια από και προς το κέντρο της πόλης, κατά διήμερο του Καρναβαλιού που θα τεθούν ισχύ από το Σάββατο 16 Μαρτίου.

Πατρινό Καρναβάλι 2024: Αστυνομικοί εν δράσει, σεκιούριτι στις παρελάσεις – Ελεγχοι για παρεμπόριο και ποτά «μπόμπες»

Από το Σάββατο 16/3/2024 στις 14.00 μέχρι πέρας της Κυριακής αφετηρία για τα Αστικά Λεωφορεία των Γραμμών Νο1(για Εγλυκάδα), Νο2(για ΤΕΙ), Νο3(για Ζαρουχλέικα), Νο7, Νο8, θα είναι Κανακάρη μεταξύ Πατρέως και Βότση.

ΓΡΑΜΜΗ Νο 1: Τελευταίο δρομολόγιο από αφετηρία σε αφετηρία 23.30 Σάββατο και Κυριακή.

Από το Σάββατο στις 14.00 μέχρι πέρας της Κυριακής τα λεωφορεία που μεταβαίνουν προς Εγλυκάδα θα διέρχονται από Κανακάρη – Γούναρη κατά την μετάβαση (ανα 30 λεπτά) και επιστροφή Γούναρη – Καραϊσκάκη – Πατρέως – Κανακάρη και από Τερψιθέα -Έλληνος Στρατίωτου Νόρμαν – Όθωνος Αμαλίας (ανά 20-30 λεπτά) επιστροφή Γούναρη – Αγ. Ανδρέου.

ΓΡΑΜΜΗ Νο 2: Παρασκευή 15/3/2024 τις νυχτερινές ώρες κάθε 30 λεπτά με διαδρομή ΤΕΙ-Αγ. Σοφίας – ΤΕΙ. Σάββατο 16/3/2024 και Κυριακή 17/03/2024 θα υπάρχουν δρομολόγια για όλο το 24 ώρο. Τις νυχτερινές ώρες κάθε 30 λεπτά με διαδρομή ΤΕΙ-Κανακάρη-Πατρέως.

Από το Σάββατο στις 14.00 μέχρι πέρας της Κυριακής τα λεωφορεία θα διέρχονται από Ιεροθέου – Σολωμού – Καραϊσκάκη – Πατρέως – Κανακάρη – Αφετηρία(ανά 10 λεπτα) και επιστροφή από Κανακάρη – Ναυαρίνου – Ιεροθέου και δεν θα εκτελούνται δρομολόγια από Ν.Δρόμο προς κέντρο και
επιστροφή , η γραμμή θα εξυπηρετείτε με το Νο6.

ΓΡΑΜΜΗ Νο 3: Το τελευταίο δρομολόγιο 24.00 από και προς την αφετηρία (Σάββατο και Κυριακή) Από το Σάββατο στις 14.00 μέχρι πέρας της Κυριακής τα λεωφορεία θα διέρχονται από Βορείου Ηπείρου – Σολωμού – Καραϊσκάκη – Πατρέως – Κανακάρη(Αφετηρία) και επιστροφή Κανακάρη – Ναυαρίνου – Βορείου Ηπείρου (ανά 15-20 λεπτά). Δεν θα υπάρχουν δρομολόγια από
Θερμοπυλών.

ΓΡΑΜΜΗ Νο 5:. Οι ώρες των δρομολογίων ΔΕΝ μεταβάλλονται. Το τελευταίο δρομολόγιο προς Τσουκαλέικα θα είναι 24.15 (Σάββατο και Κυριακή) Τις ώρες της παρέλασης τα λεωφορεία θα σταματούν στο parking της ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ.

ΓΡΑΜΜΗ Νο 6: Παρασκευή 15/3/2024, Σάββατο και Κυριακή θα υπάρχουν δρομολόγια για όλο το 24ώρο . Τις νυχτερινές ώρες κάθε 30 λεπτά από Καρόλου και Κορίνθου.

Από το Σάββατο στις 14.00 μέχρι πέρας της Κυριακής τα λεωφορεία θα φτάνουν μέχρι Αγ. Σοφίας και Κιλκίς και θα ξεκινούν από Κιλκίς και Κορίνθου.(ανά 15-20 λεπτά). Κατά την διάρκεια της Κυριακάτικης παρέλασης η γραμμή θα εξυπηρετείτε από και μέχρι τον κόμβο Κουρτέσι.

ΓΡΑΜΜΗ Νο 7: Τα δρομολόγια του Σαββάτου και Κυριακής θα είναι κάθε μία ώρα, για Παρκινκ Περιβόλας.

Από το Σάββατο στις 14.00 μέχρι πέρας της Κυριακής τα λεωφορεία θα διέρχονται από Γούναρη – Καραϊσκάκη – Πατρέως – Κανακάρη ΚΑΙ επιστροφή Κανακάρη – Γούναρη.

ΓΡΑΜΜΗ Νο 8: Τα δρομολόγια που θα εκτελεστούν θα είναι ανα 30 λεπτά για Άνω κάτω Οβρυά με τελευταίο δρομολόγιο 24.15 (Σάββατο).

Την Κυριακή θα εκτελεστούν δρομολόγια ανα μία ώρα από κέντρο.

Από το Σάββατο στις 14.00 μέχρι πέρας της Κυριακής τα λεωφορεία θα διέρχονται Γούναρη – Καραϊσκάκη – Πατρέως – Κανακάρη(αφετηρία) ΚΑΙ επιστροφή Κανακάρη .

Ενδέχεται να υπάρχουν τροποποιήσεις ανάλογα με τις ανάγκες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα – «Παλεύει» το βρέφος να κρατηθεί ζωντανό – Ηλιάδης στην«Π»: «Προέχει να μείνει στη ζωή το παιδί»

Πάτρα: Το τροχαίο δυστύχημα, ο «Στέλιος» και τα ναρκωτικά

«Υποβιβασμός» στην ΕΡΤ-3 του Πατρινού Καρναβαλιού! Πλήγμα στο κύρος και τη φήμη της κορυφαίας γιορτής της Πάτρας

Εμπρηστική επίθεση τα ξημερώματα στου Ζωγράφου: Άγνωστοι πυρπόλησαν σχολικά λεωφορεία, ΙΧ και μοτοσικλέτες – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Επ’ απειλή εισαγγελέως τα αστυνομικά οχήματα στο Αίγιο – Παρέμβαση μετά το δημοσίευμα της «Π»