Πάτρα: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Η ζωή με τον κορονοϊό στο σπίτι και στο σχολείο» – Βραβεύθηκαν μαθητές- ΦΩΤΟ

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του παρατήματος Πάτρας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας για τη βράβευση των μαθητών σχολείων της Αχαΐας στο διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «Η ζωή με τον κορονοϊό στο σπίτι και στο σχολείο»

Πάτρα: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Η ζωή με τον κορονοϊό στο σπίτι και στο σχολείο» - Βραβεύθηκαν μαθητές- ΦΩΤΟ

Πλημμύρισε με παιδικά χαμόγελα και ενθουσιασμό ο Αστέρας στη διάρκεια της εκδήλωσης του παραρτήματος Πάτρας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας, την περασμένη Παρασκευή, για τη βράβευση των μαθητών σχολείων της Αχαΐας στο διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «Η ζωή με τον κορονοϊό στο σπίτι και στο σχολείο».

Πάτρα: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Η ζωή με τον κορονοϊό στο σπίτι και στο σχολείο» - Βραβεύθηκαν μαθητές- ΦΩΤΟ

Σε μια ιδιαίτερα ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα, παρουσία μαθητών, δασκάλων και γονιών, δόθηκαν βραβεία για ατομικές και ομαδικές προσπάθειες παιδιών Ε’ και ΣΤ’ δημοτικού ανάμεσα σε 11 σχολεία της Αχαΐας και 166 ζωγραφιές. Συμμετείχαν σχολεία από Πάτρα, Ρίο, Άβυθο Αιγιαλείας, Ακράτα, Κ. Αχαΐα, Χαλανδρίτσα καθώς και το 1ο Ειδικό Σχολείο Πάτρας.

Πάτρα: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Η ζωή με τον κορονοϊό στο σπίτι και στο σχολείο» - Βραβεύθηκαν μαθητές- ΦΩΤΟ

Τα βραβεία και τους επαίνους στους μαθητές απένειμαν τα μέλη της επιτροπής του διαγωνισμού Σοφία Πουλή – εικαστικός, Βάσω Μεντζελοπούλου – επίτιμο μέλος της Αντικαρκινικής Εταιρίας, Γεωργία Μαντέλη – ταμίας της Αντικαρκινικής Εταιρίας καθώς και οι: Πατήρ Κωνσταντίνος – εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πατρών, Χαράλαμπος Μπονάνος – Αντιπεριφερειάρχης Υπεύθυνος σε θέματα υγείας, Άρτεμις Παπακωνσταντινοπούλου – Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, Βίβιαν Σαμούρη – Αντιδήμαρχος Υγείας & Πρόνοιας, Θανάσης Αργυρίου – Αντιπρόεδρος του Παραρτήματος, Τασία Παπαϊωάννου – Πρόεδρος του συλλόγου «ΦΛΟΓΑ», Μαριάννα Σταματιάδου – διατροφολόγος, μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Παραρτήματος και η πολιτευτής Ευσταθία Γιαννιά.

Πάτρα: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Η ζωή με τον κορονοϊό στο σπίτι και στο σχολείο» - Βραβεύθηκαν μαθητές- ΦΩΤΟ

ΒΡΑΒΕΙΑ (Ατομικές και Ομαδικές συμμετοχές):

1ο Βραβείο Ατομικής Συμμετοχής:
~ Σχολείο Ακράτας – Νικόλαος Χαραλάμπης
~ 50ο Σχολείο Πάτρας – Σταύρος Μούκας

2ο Βραβείο Ατομικής Συμμετοχής:
~ Σχολείο Αβύθου Αιγιαλείας –  Μαρία Κωνσταντίνου
~ Σχολείο Κ. Καστριτσίου – Δημήτριος Μπακουλόπουλος
~ 56ο Σχολείο Πάτρας – Βασιλική Αυλωνίτη

Βραβείο Ομαδικής Συμμετοχής:
~ 1ο Ειδικό Σχολείο Πάτρας
~ 1ο Σχολείο Κ. Αχαΐας – Ομάδα Νικολία-Αποστολία Γεωργίου & Μαρία Κάνιστρα
~ 10ο Σχολείο Πάτρας – Ομάδα Ελένη Γιαννούλη & Καλλιόπη Τσάφου, Ομάδα Κλειώ Σταμάτογλου & Σίσσυ Κοντογεωργοπούλου, Ομάδα Ηλίας-Μάριος Φωτακόπουλος & Ιάσονας Μπεζαιντές, Ομάδα Νεφέλη Φαρμακιώτη & Μαίρη Οικονομοπούλου, Ομάδα Νο 10, Ομάδα Νο 11

Έπαινοι Ατομικής Συμμετοχής:
~ Σχολείο Ακράτας – Τριανταφυλλιά Τζαβέλα
~ Σχολείο Αβύθου Αιγιαλείας – Νικολία Καγκάλου
~ 56ο Σχολείο Πάτρας – Αθανάσιος Λάζαρης, Χρύσα Μάντζου, Ραφαέλλα-Ιωάννα Σάμι, Χαράλαμπος Νικολακόπουλος, Εμμανουήλ Τζουφέτας, Ερίνα Μούτσα
~ 50ο Σχολείο Πάτρας – Σταύρος Μούκας, Μελίνα Φώτου, Άννα-Μαρία Παντελή
~ Σχολείο Χαλανδρίτσας – Άγγελος Πανουτσόπουλος, Δημήτριος Βρόντος
~ 46ο Σχολείο Πάτρας – Όλγα Κωνσταντινοπούλου
~ Σχολείο Κ. Καστριτσίου – Βασιλική Πέππα, Ηλιάννα Παναγοπούλου, Αλίκη Πιέρρου, Θάλεια Πιέρρου, Αθηνά Πραποπούλου, Δημήτριος Ρουμελιώτης, Ηλίας Μουρτάς

Έπαινοι Ομαδικής Συμμετοχής:
~ Σχολείο Ρίου – Φωτεινή Σταυρινούδη & Αμαλία Μανίκα & Ιωάννα Σταματελάτου
~ Σχολείο Χαλανδρίτσας – Εύα Γουρδούπη & Μαρία Τούλιου
~ 46ο Σχολείο Πάτρας – Χρήστος Χριστόπουλος & Παύλος Φράγκος & Νικόλαος Νικολάου
~ Σχολείο Κ. Καστριτσίου – Ειρήνη Δαούση & Εβίτα Κυπραίου

Σύμφωνα με τη δέσμευση του κ. Μπονάνου, η Περιφέρεια και το Παράρτημα Αντικαρκινικής Πάτρας θα συνεργαστούν για τη δημιουργία λευκώματος που θα περιλαμβάνει τις ζωγραφιές όλων ανεξαιρέτως των μαθητών.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Πρόεδρος του Παραρτήματος Πάτρας κα Νατάσα Ράγιου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και στον κ. Φαρμάκη, στη Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Αχαΐας, στην εταιρεία «ΛΟΥΞ – Μαρλαφέκας» για την προσφορά αναψυκτικών καθώς και στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» για τη φιλοξενία και τα εδέσματα.

Σύμφωνα  με την δέσμευση του κ. Μπονάνου,   η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει την έκδοση  λευκώματος που θα επιμεληθεί το Παράρτημα Πάτρας της Αντικαρκινικής, το οποίο θα περιλαμβάνει τα έργα όλων  ανεξαιρέτως των  μαθητών.

 

Πάτρα: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Η ζωή με τον κορονοϊό στο σπίτι και στο σχολείο» - Βραβεύθηκαν μαθητές- ΦΩΤΟ Πάτρα: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Η ζωή με τον κορονοϊό στο σπίτι και στο σχολείο» - Βραβεύθηκαν μαθητές- ΦΩΤΟ Πάτρα: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Η ζωή με τον κορονοϊό στο σπίτι και στο σχολείο» - Βραβεύθηκαν μαθητές- ΦΩΤΟ Πάτρα: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Η ζωή με τον κορονοϊό στο σπίτι και στο σχολείο» - Βραβεύθηκαν μαθητές- ΦΩΤΟ

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments