Πάτρα – Προεκλογική συγκέντρωση «Λαϊκής Συσπείρωσης»: Στόχος Πελετίδη κατάμεστη πλατεία

Στην Τριών Συμμάχων υποψήφιοι, ψηφοφόροι και φίλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Πάτρα - Προεκλογική συγκέντρωση «Λαϊκής Συσπείρωσης»: Στόχος Πελετίδη κατάμεστη πλατεία

Ωρα Πελετίδη. Ωρα Παρίση. Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον Δήμο Πατρέων και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σήμερα στις 19.30 στην πλατεία Τριών Συμμάχων θα πραγματοποιήσουν τις κεντρικές προεκλογικές ομιλίες τους σε κοινή εκδήλωση στην Πάτρα, 25 ημέρες πριν τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Την τελευταία εβδομάδα, η «Λαϊκή Συσπείρωση» έχει κινητοποιηθεί για να πραγματοποιήσει μια επιτυχημένη εκδήλωση, όπως συμβαίνει διαχρονικά στην Πάτρα στις εκδηλώσεις της παράταξης. Το 2019, σε προεκλογικό χρόνο, η συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είχε γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο της ΕΑΠ στον Αγιο Διονύση, επομένως ο στόχος -αν μπορούμε να υποθέσουμε ότι έχει τεθεί- είναι να γεμίσει η πλατεία Τριών Συμμάχων με υποψήφιους, ψηφοφόρους και φίλους της παράταξης.

Για να δημιουργηθεί προεκλογικό κλίμα και να είναι επιτυχημένη η εκδήλωση, οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης και αρκετές γειτονιές έχουν γεμίσει την τελευταία εβδομάδα με τη διπλή αφίσα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που διαφημίζει τη σημερινή εκδήλωση. Ενώ, επιπλέον, έχουν κινητοποιηθεί οι υποψήφιοι των συνδυασμών για να είναι μαζική η προσέλευση.

Χθες ήταν ημέρα προετοιμασιών και εξεταζόταν το σημείο όπου θα τοποθετηθεί η σκηνή επί της πλατείας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το πρόγραμμα της προεκλογικής εκδήλωσης περιλαμβάνει ομιλίες του δημάρχου Πατρέων και εκ νέου υποψήφιου Κώστα Πελετίδη και του υποψηφίου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Σωτήρη Παρίση.

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ