Πάτρα: Προγραμματισμένες διακοπές υδροδότησης στην Καλλιθέα

Λόγω της μειωμένης παροχής της τοπικής πηγής και των μεγάλων ποσοτήτων που καταναλώθηκαν για την πυρόσβεση στην πρόσφατη πυρκαγιά.

Πάτρα: Προγραμματισμένες διακοπές υδροδότησης στην Καλλιθέα

Η ΔΕΥΑΠ ενημερώνει τους καταναλωτές της Κοινότητας Καλλιθέας της Δημοτικής Ενότητας Μεσσάτιδος ότι από σήμερα και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης, λόγω της μειωμένης παροχής της τοπικής πηγής και των μεγάλων ποσοτήτων που καταναλώθηκαν για την πυρόσβεση στην πρόσφατη πυρκαγιά, θα προχωρήσει σε προγραμματισμένες διακοπές υδροδότησης της περιοχής.

Καθημερινά από 23:00-06:00 θα γίνεται διακοπή υδροδότησης στην περιοχή ‘Ανω Καλλιθέας.

Οι πιο πάνω ώρες, είναι οι ώρες που η ΔΕΥΑΠ θα κάνει τους κατάλληλους χειρισμούς και η υδροδότηση θα μεταβάλλεται με κάποια χρονική απόκλιση ανάλογα τις συνθήκες που θα επικρατούν και θα διαφέρει ελαφρά από καταναλωτή σε καταναλωτή ανάλογα την γεωγραφική του θέση.

Η ΔΕΥΑΠ καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη διαχείριση του νερού και την διασφάλιση της υδροδότησης όλων των καταναλωτών. Σε αυτή την προσπάθεια η συμβολή και των καταναλωτών είναι καθοριστική, με την ορθολογική χρήση νερού και την εξοικονόμηση του.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ