Πάτρα: Προσωρινή άδεια χωρίς πυροπροστασία για το Αθλητικό Συγκρότημα Λαδόπουλου
Η απόφαση βασίζεται στη σχετική βεβαίωση –πρακτικό ελέγχου της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού Εργου και Η/Μ του Δήμου Πατρέων, με τη σημαντική επισήμανση ότι το κλειστό γυμναστήριο δεν διαθέτει ακόμη πιστοποιητικό πυροπροστασίας
Με απόφαση του δημάρχου της Πάτρας, Κώστα Πελετίδη, χορηγήθηκε τις προηγούμενες ημέρες προσωρινή άδεια λειτουργίας στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συγκροτήματος «Λαδόπουλου», κατηγορίας Δ, με ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2027. Η άδεια αφορά τη διεξαγωγή προπονήσεων και αγώνων στίβου στο ανοιχτό γήπεδο, καθώς και των αθλημάτων στίβου, ενόργανης γυμναστικής, ρυθμικής γυμναστικής και τραμπολίνο στο κλειστό γυμναστήριο.
Η απόφαση βασίζεται στη σχετική βεβαίωση –πρακτικό ελέγχου της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού Εργου και Η/Μ του Δήμου Πατρέων, με τη σημαντική επισήμανση ότι το κλειστό γυμναστήριο δεν διαθέτει ακόμη πιστοποιητικό πυροπροστασίας.
Παράλληλα, τίθενται συγκεκριμένες υποχρεώσεις για τον φορέα λειτουργίας και τα αθλητικά σωματεία, όπως η εφαρμογή προγράμματος καθαριότητας, η εκπαίδευση προσωπικού στις πρώτες βοήθειες, η πλήρης λειτουργία του ιατρείου της εγκατάστασης και η τακτική ενημέρωση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου για τυχόν φθορές ή βλάβες. Η άδεια αφορά αποκλειστικά τα συγκεκριμένα αθλήματα και μπορεί να ανακληθεί, εφόσον συντρέξουν οι προβλεπόμενες προϋποθέσεις.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Blockin’ the street: Το νέο viral TikTok trend από το Family Guy
Ημερίδα για «Δήμους χωρίς αποκλεισμούς» στο Αίγιο ΦΩΤΟ
Η τεχνολογική και οικονομική άνοδος της Κίνας: Από την εξαγωγική βάση στην παγκόσμια πρωτοπορία
Bill Gates: Το AI είναι αρκετά ισχυρό ώστε να οδηγήσει σε ένα δισεκατομμύριο θανάτους
Το workshop «Η Τεχνητή Νοημοσύνη ως καταλύτης εξωστρέφειας και επιχειρηματικότητας» στην Πάτρα ΦΩΤΟ
