Πάτρα: Πυκνοί καπνοί στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, πιθανή φωτιά στο υπόγειο!
Στην Πάτρα συναγερμός σήμανε το απόγευμα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε κλήση για καπνούς που εντοπίστηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ).
Αμέσως στο σημείο έσπευσαν 6 οχήματα της Πυροσβεστικής με 15 άνδρες, ενώ η κινητοποίηση υπήρξε ιδιαίτερα έντονη λόγω του ευαίσθητου χώρου.
Μάλιστα οι καπνοί που βγαίνουν από το κτίριο είναι ορατοί από μεγάλη απόσταση, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία σε εργαζόμενους, ασθενείς και πολίτες.
Πάντως σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η εστία της φωτιάς φαίνεται να εντοπίζεται στο υπόγειο του νοσοκομείου. Όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του συμβάντος, ενώ η Πυροσβεστική συνεχίζει τις προσπάθειες ελέγχου της κατάστασης.
Οι αρμόδιες αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή για την ασφαλή εκκένωση χώρων αν χρειαστεί, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αυτόνομο mini-drone 40 γραμμαρίων που κυνηγάει κουνούπια παρουσιάζει η ιστοσελίδα Vita Casalese
Ενημερωτική ομιλία από τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας
Roblox, Fortnite και Minecraft δεν είναι τόσο ασφαλή όσο νομίζουμε
Επιστροφή ενοικίου 2026: ποιοι δικαιούνται, πόσα και πότε πληρώνεται
Στο Κωνσταντοπούλειο Γηροκομείο η Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
