Πάτρα: Σάλος από τη διπλή ζωή παντρεμένου ένστολου, με δυο γυναίκες και συνολικά 4 παιδιά!

Η δεύτερη γυναίκα ανακάλυψε πως ο πατέρας των δυο παιδιών της, είναι παντρεμένος και μάλιστα από τον γάμο του έχει αποκτήσει επίσης δυο παιδιά!

 

Πάτρα: Σάλος από τη διπλή ζωή παντρεμένου ένστολου, με δυο γυναίκες και συνολικά 4 παιδιά!

Η «κρυφή» ζωή ένστολου με δυο γυναίκες και παιδιά, ήδη προκαλεί σάλο και οι συζητήσεις στην υπηρεσία του δίνουν και παίρνουν!

Πρόκειται για ένστολο, με πολλά χρόνια στο Σώμα και από τους πλέον «μάχιμους», ο οποίος από λάθη στην προσωπική του ζωή ανεβαίνει «Γολγοθά»! Ενώ ήταν παντρεμένος, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, διατηρούσε σχέση με άλλη γυναίκα, σε προάστιο της Πάτρας, στην άλλη πλευρά της πόλης. Μόνο που από τη δεύτερη παράνομη σχέση απέκτησε 2 παιδιά, τα οποία προφανώς και έχει αναγνωρίσει αλλά η νόμιμη σύζυγός του δεν γνώριζε το παραμικρό!

Το θέμα πήρε διαστάσεις όταν η δεύτερη ανακάλυψε πως τα παιδιά της είχαν παντρεμένο πατέρα με άλλη γυναίκα!Τα παιδιά του, από τη νόμιμη σύζυγο, είναι μεγάλα και προφανώς ούτε εκείνα γνωρίζουν πως έχουν δύο αδελφάκια.

Το γεγονός συζητείται, με κάθε μυστικότητα, αφού είναι ιδιαίτερα λεπτό ζήτημα, κυρίως για τα παιδιά του ένστολου, 2 με τη νόμιμη και 2 με την ερωμένη.
Αγνωστο πραγματικά τι θα συμβεί κυρίως με τη δεύτερη μητέρα των παιδιών του, η οποία έμαθε το γεγονός της μη ύπαρξης διαζυγίου με την πρώτη.

Ο ένστολος είναι πραγματικά σε απόγνωση, τρέχει και δεν φτάνει!

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas Zanakis
Kostas Zanakis
2 μήνες πριν

Δώστε του προαγωγή! Αύξησε τον πληθυσμό της Χώρας, λίγο είναι;


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ