Πάτρα: Σχολείο ποτίζει…τις ξένες αυλές;

Η καταγγελία αναφέρει ότι άγνωστο άτομο συνδέει λάστιχο ποτίσματος σε βρύση του 64ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών στην περιοχή της Τερψιθέας και χρησιμοποιεί το νερό για πότισμα σε επιχείρηση της περιοχής

Χέρι, ή μάλλον λάστιχο, σε βρύση Δημοτικού Σχολείου της Πάτρας φέρεται πως έχει βάλει άγνωστος με σκοπό τη χρήση του νερού για πότισμα, ζημιώνοντας με αυτόν τον τρόπο το Ελληνικό Δημόσιο με «φουσκωμένους» λογαριασμούς ΔΕΥΑΠ χωρίς να το καταλαβαίνει κανείς! Αυτή είναι η καταγγελία που διερευνά τις τελευταίες ημέρες η Διεύθυνση του 64ου Δημοτικού Σχολείου μετά από αίτημα του διευθυντή της Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας Τάσο Σταυρογιαννόπουλο.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η καταγγελία αναφέρει ότι άγνωστο άτομο συνδέει λάστιχο ποτίσματος σε βρύση του 64ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών στην περιοχή της Τερψιθέας και χρησιμοποιεί το νερό για πότισμα σε επιχείρηση της περιοχής. Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με την καταγγελία, το φαινόμενο της υδροκλοπής από το σχολείο δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό αλλά συμβαίνει τακτικά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» ήρθε σε επικοινωνία με τον κ. Σταυρογιαννόπουλο ώστε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για την καταγγελία αλλά και σε ποια φάση βρίσκεται η διερεύνηση. Ο διευθυντής της Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας που είναι ενήμερος, δήλωσε: «Γνωρίζω την ύπαρξη της καταγγελίας και ήρθα σε επαφή με τον διευθυντή του Σχολείου για να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες. Ωστόσο, από την επικοινωνία μας, μου έγινε γνωστό ότι δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή του να συμβαίνει κάτι τέτοιο, οπότε δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει αν όντως συμβαίνει».

ΑΥΤΟΨΙΑ
Παρ’ όλα αυτά, ο κ. Σταυρογιαννόπουλος ζήτησε από τον διευθυντή του 64ου Δημοτικού Σχολείου να διερευνήσει το θέμα: «Ο διευθυντής του σχολείου πραγματοποίησε αυτοψία στο χώρο όπως του ζήτησα, όμως σε πρώτη φάση δεν είδε κάτι μεμπτό. Επομένως, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα πως αν όντως κάποιος ή κάποιοι βρίσκουν πρόσβαση στο δίκτυο ύδρευσης του σχολείου και παίρνουν νερό, δεν συμβαίνει τις ώρες λειτουργίας».

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ