Πάτρα: Σε επιφυλακή η ΕΛΑΣ για το Πολυτεχνείο – Σύσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο
Οι δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας έχουν ενισχυθεί σημαντικά με προσωπικό από όμορες αστυνομικές διευθύνσεις, διαρκής είναι η επιτήρηση δημοσίων κτιρίων και κάθε πιθανό σημείο που μπορεί να αποτελέσει στόχο καταδρομικών επιθέσεων.
Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται η ΕΛΑΣ για τον σημερινό εορτασμό της 48ης επετείου του Πολυτεχνείου στην Πάτρα, με σημείο αναφοράς το πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου, επί της οδού Κορίνθου.
Για το απόγευμα έχουν προγραμματιστεί δυο συγκεντρώσεις στο κέντρο της πόλης. Χθες, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο αστυνομικό μέγαρο της Ερμού, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών, στην οποία δόθηκαν οι τελευταίες κατευθυντήριες οδηγίες.
Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού, οι δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας έχουν ενισχυθεί σημαντικά με προσωπικό από όμορες αστυνομικές διευθύνσεις, διαρκής είναι η επιτήρηση δημοσίων κτιρίων και κάθε πιθανό σημείο που μπορεί να αποτελέσει στόχο καταδρομικών επιθέσεων. Από τις 3 σήμερα το μεσημέρι θα απαγορεύεται η στάθμευση των οχημάτων σε κεντρικά σημεία της πόλης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να προστατευτείτε από τον καπνό των πυρκαγιών – Τα 6 μέτρα για τις ευπαθείς ομάδες
CMF Clip Pro: Τα open-ear earbuds της Nothing με θήκη Smart Dial
Το 7ο Διεθνές Συνέδριο Αρχαία Ελίκη και Αιγιάλεια
Θηλασμός: Το «θαύμα» των πρώτων 1.000 ημερών – Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο του μωρού
Χρησιμοποιείς Google passkeys για τους κωδικούς σου; Και όμως μπορούν να τους κλέψουν
Μετάλλιο για τον Γυμναστικό Σύλλογο Δύμης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας
Ελαστικά & Καλοκαίρι: Πώς να ελέγξετε τα λάστιχα σε 2 λεπτά πριν το ταξίδι
Ο Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς στους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες Πόλεων ΦΩΤΟ
